• Новинка
KN95 Маска за Лице 30 бр. Еднократни Маски За Лице В Индивидуална Опаковка, Безопасни 5 Слоя, Дишащи Прахозащитен Маска с Чаша, Филтриране> 95% за Възрастни, Мъже, Жени (Бя?

KN95 Маска за Лице 30 бр. Еднократни Маски За Лице В Индивидуална Опаковка, Безопасни 5 Слоя, Дишащи Прахозащитен Маска с

Buyers rating:
BGN 3.33

Налично

FGCCJP може да предостави на потребителите на успокояващ опит на потреблениетоАко имате някакви въпроси, свързани с продукта, можете да ни информирате в срок, ние ще ви предоставим услуга 7 * 24. нетъкан материал. 【Одобрен сертификат KN95 】 : Маска FGCCJP KN95 одобрен от съответната институция и е включена в списъка на разрешения за извънредно използване.Съдържа 30 опаковани маски KN95, които можете да използвате с доверие. 【Мека и удобна】за Еднократна употреба полумаска за филтриране на частици, многопластови маски за еднократна употреба с помощта на стандартни безопасни материали могат да осигурят защита с множество ефекти. 【Висока филтрация> 95%】 Висока пропускливост на въздуха, така че все още може да диша дори и в града.Мекота на повърхността на материала ще ви представим един първокласен впечатления. 【Гуманизированный дизайн】 3 D-дизайн, упражнява форма на човешко лице, мека и удобна маска с регулируем мек връх на носа осигурява удобен престой, което осигурява удобство за вашата дейност. 【ШИРОКИ ПРИЛАГАНЕТО СЦЕНАРИИ】 Приложими към всички обществени места, като дома, в училище, на закрито и на открито.Отказ от отговорност : Тази маска KN95 НЕ е маска N95.За повече информация за носенето на маски KN95, моля, запознайте се със следното пред вас purchase : . 【Одобрен сертификат KN95 】 : Маска FGCCJP KN95 одобрен от съответната институция и е включена в списъка на разрешения за извънредно използване.Съдържа 30 опаковани маски KN95, които можете да използвате с доверие. 【Мека и удобна】за Еднократна употреба полумаска за филтриране на частици, многопластови маски за еднократна употреба с помощта на стандартни безопасни материали могат да осигурят защита с множество ефекти. 【Висока филтрация> 95%】 Висока пропускливост на въздуха, така че все още може да диша дори и в града.Мекота на повърхността на материала ще ви представим един първокласен впечатления. 【Гуманизированный дизайн】 3 D-дизайн, упражнява форма на човешко лице, мека и удобна маска с регулируем мек връх на носа осигурява удобен престой, което осигурява удобство за вашата дейност.

Подробности

Подобни продукти в категория