• Новинка
[Ъглови уши] 8 бр. Многократно соломинок Boba и за шейкове - Цветни сламки в голям размер за еднократна употреба, които не съдържат бисфенолаА от хранително-пластмаса, ?

[Ъглови уши] 8 бр. Многократно соломинок Boba и за шейкове - Цветни сламки в голям размер за еднократна употреба, които не съдържат

Buyers rating:
BGN 3.19

Налично

КАЧЕСТВОТО на ХРАНИТЕ не отговаря напълно просто, не се колебайте да се свържете с нас и ние ще ви предложим задоволително решение в рамките на 24 часа 100% МАЗНИНИ хранителна пластмаса и не съдържа BPA. МОГАТ да се МИЯТ В съдомиялна машина.За топла или студена напитка.Оптималният размер и дължина за приготвяне на бобового чай с мехурчета (перлата на тапиока), шейкове, млечни коктейли, джамбо-напитки и други напитки, домашно приготвени.Откажете се от еднократна употреба соломинок и запазване на земята.Пратката включва : . многократно соломинок с наклонени топчета. сламени четки - 2 бр. Сламки : дължина 10,5 инча и вътрешен диаметър 0,4 инча / външен диаметър 0,47 инча.Четка : дължина 10 сантиметра.

Подробности

Подобни продукти в категория