• Новинка
Пач-кабели за тънкия китара педали Elebase 6 бр., 6-Инчов Кабела за Педала ефекти, Плосък аудио кабел в правоъгълна оплетке 1/4 , Екраниран TS Мед Штекерный жак за микрофонн?

Пач-кабели за тънкия китара педали Elebase 6 бр., 6-Инчов Кабела за Педала ефекти, Плосък аудио кабел в правоъгълна оплетке

Buyers rating:
BGN 7.99

Налично

Кабел за тънкия китара педали * 3 (също достъпни спецификации 1 * 6)Най-добрият в бранша бескислородный медно жило и навити екран за намаляване на шума.Двойна изглежда отвън и гладко покритие от алуминиева сплав.Стандартни конектори 1/4 " за лесна инсталация в педальные заплата. (Hard to the core, за най-запалените играчи) От безкислородната медни проводници вътре до гладък корпус от алуминиева сплав и черупки с двойна оплеткой отвън - всички материали на нашите кабели за педальной заплата внимателно подбрани, за да създаде продукт за истински китарни герои. (Съгласувани сила за фанатици, участия) като се има Предвид различни сценарии за прилагане на етапа на разработване на концепцията, този кабел свързва не само много китарни педали, така че на ваше разположение, може да бъде страхотна гитарная борда, но също така усилватели и микшерные пултове, което позволява да реализира мечтата си за създаването на собствения си концерт. (Създаден на съвестта, е роден за дълголетие) Смили се за себе си от никелирования и затъмняване на всички дрянных кабели и поръчайте този, който може да стане най-добрият помощник в музикалната си експедиция.Твърда обвивка на този кабел, в съчетание с правоъгълна конструкция гнездото - това е просто най-ефективна защита срещу всички завои и навяхвания, когато орудуете и се бори в царството на музиката. (Прехвърляне без пропуски) Технология In = Out, лети TS конектори 1/4 ", на меден проводник от премиум-клас, спиральное екраниране, всички съвременни материали и най-модерните технологии изпълнени в миниатюрен корпус, така че може да имате най-доброто оборудване за рязане в условията на липса на шум и смущения. (Вашето удовлетворение е Нашето удовлетворение) Не сте доволни от покупката си?Ние сме само на един клик разстояние от вас.Въпроси за продукта?Ние сме тук, за да слушате.Купувайте това безгрижно, защото тук няма уловка, няма условия, нищо.Вашето желание, ни заповед. (Hard to the core, за най-запалените играчи) От безкислородната медни проводници вътре до гладък корпус от алуминиева сплав и черупки с двойна оплеткой отвън - всички материали на нашите кабели за педальной заплата внимателно подбрани, за да създаде продукт за истински китарни герои. (Съгласувани сила за фанатици, участия) като се има Предвид различни сценарии за прилагане на етапа на разработване на концепцията, този кабел свързва не само много китарни педали, така че на ваше разположение, може да бъде страхотна гитарная борда, но също така усилватели и микшерные пултове, което позволява да реализира мечтата си за създаването на собствения си концерт.

Подробности

Подобни продукти в категория

Виола Дейвис - Плакат 24X36 FCA FCA336067
  • Новинка
Оценки:

Виола Дейвис - Плакат 24X36 FCA FCA336067

ВИСОК КЛАС НА ПЕЧАТ! Този репродукционный плакат с размер 24 X36, отпечатани на висококачествена гланцира

BGN 15.53