• Новинка
Играчки Монтесори за деца от 3, 4, 5 години, Дъска Отвертка Монтесори, Детски Дървени Играчки, Играчки за развитие на малък мотор, Сензорни Играчки за деца, Образовате?

Играчки Монтесори за деца от 3, 4, 5 години, Дъска Отвертка Монтесори, Детски Дървени Играчки, Играчки за развитие на малък

Buyers rating:
BGN 13.79

Налично

【Играчки Монтесори】 Тази дъска-отверка монтесори, разработена от итало-американци, идеален за предучилищно обучениеТези дървени играчки идеално отговаря на подход Монтесори.Това е играчка за малки деца позволява на децата да овладеят практически житейски умения в използването на отвертки, работа с различни инструменти и правилното задържане на клавиш по време на игра, придобиване на радост и увереност.Това също ви помага да натиснете деца до проучване и решаване на проблеми. 【Безопасен и преносим】Всички дървени играчки Монтесори са изработени от бук, с извити краища, който е здрав и екологични.Гладки ръбове и повърхности правят играта малки дръжки удобни.Миниатюрен дизайн го прави незаменим за пътуване на дете.Пътна чанта може да се използва по време на пътуване със самолет или автомобил. 【Развитието на бебето】Вашето дете може спокойно да се практикува в извличане и повторно инсталиране на 9 различни вставных винтове, едновременно подобряване на способността им да разпознават и сензорна активност.Играчки Монтесори може да помогне за подобряване на малък мотор, когнитивни умения, подобряване на координацията на ръцете и очите, умение за решаване на проблеми и да развива творческото и критично мислене. 【Отлични сензорни играчки за аутизъм】 Нашата дъска-отверка Монтесори не ще даде на децата да се отегчават и просто ще им даде време да се съсредоточи върху естествена учебна дейност.Дъска с играчки за деца могат да се включат в детски събития, развиват у децата умения за сътрудничество и комуникация.дъска за занимания - това е детска допир играчка, която помага на децата за овладяване на основните малки ръчни умения. (включително и на деца с аутизъм и деца със забавено развитие на речта) Това е идеалната играчка за аутизъм, допир играчка за деца, страдащи от аутизъм. 【Идеален подарък за деца】 Разработена, за да се превърне в скучен процес на обучение в творчески и весели, нашата дъска-отверка Монтесори - най-добрият подарък за малки деца.

Подробности

Подобни продукти в категория

Теракот ЗАЕК ЗА НОКТИ
  • Новинка
Оценки:

Теракот ЗАЕК ЗА НОКТИ

NAIL БЪНИ Теракот плътен и топъл земен нюд от нашата колекция НОКТИ БЪНИ Desert VibesРазмер 15 мл / 0,5 ет.Формула

BGN 34.28