• Новинка
2 бр. В опаковка, Детска Шапка, Детска Шапка, Сатен Шапка, Копринени Шапка за Момичета И Момчета, Къдрава Опашка за Коса Деца. (Фуксия, лилаво)

2 бр. В опаковка, Детска Шапка, Детска Шапка, Сатен Шапка, Копринени Шапка за Момичета И Момчета, Къдрава Опашка за Коса

Buyers rating:
BGN 17.83

Налично

Предотвратява завивание и намалява изтъняване, не образува разделяне на връхчетатаЗащитете нежни за косата на вашето бебе с помощта на нашите детски шапки за еднократна употреба luxurius сатен.Изработени от мека и гладка и сатенена тъкан, тези чепчики внимателно се грижат за косата и кожата на главата, спирайки спутывание и крехкост по време на сън.Дизайн с широка периферия осигурява достатъчно покритие, защита на косата от атмосферни влияния, докато регулируеми завязки осигуряват надеждна кацане.Идеално подходящ за всички видове и текстури на косата, тези чепчики се предлагат в различни цветове в съответствие с индивидуалния стил на вашето дете.Сатен материал също е трайна, което го прави отлична инвестиция в грижата за косата на вашето дете.Поръчайте сега и осигурете на детето си по-добра защита за косата.

Подробности

Подобни продукти в категория