• Новинка
ECOMEX Регулируема Кръгла Оттоманка за съхранение, Въртящи се на 360 ° Табуретка за Тоалетка масичка, Регулируема по височина Оттоманка за Тоалетна масичка, Кадифе Кръ?

ECOMEX Регулируема Кръгла Оттоманка за съхранение, Въртящи се на 360 ° Табуретка за Тоалетка масичка, Регулируема по височина

Buyers rating:
BGN 3.00

Налично

【Регулируема табуретка със завъртане на 360 °】 Нашия кръг корпус столове-кресла може да се върти на 360 °, устойчиво кръгло основата на шасито осигурява допълнителна стабилност влакчета, без да се люлееДиапазон на регулиране на височината на тоалетна масичка е 20,9-27,6 инча, което позволява инсталиране на чекмеджета с различна височина.А нескользящее гуменият пръстен в основата предпазва пода от надраскване. 【Супер скрито място за съхранение на】Когато капакът на кръгли кресла за съхранение вдигна, по-скрито място за съхранение на изненади могат да се събират на любимите си.Нашия кръг кадифена табуретка за съхранение е вътре в голямо пространство за съхранение обем 6,6 l. може да се използва за съхранение на закуски, вестници, списания, козметика, кукли и т. 【Много функции】Можете да използвате кръгла оттоманку за съхранение на вещите си и сложи в нея някои който ви харесват малки предмети.Можете също така да се настанят удобно върху тоалетката кафе, да почетете, да се прилага грим или да се отпуснете.Тогава можете да заложите на него краката следобед или след работа, за да се отпуснете малко.И накрая, обърнете горния клепач, превръщайки я в малка масичка за кафе, поставете чаша кафе или няколко десерти и прекарайте приятно времето. 【Дизайн с мека тапицерия】 Нашите тоалетни масички за съхранение на направени от високо гъби, покрити с меко кадифе, гъст и пушистое седалка осигурява усещане за мекота и комфорт, когато седите на пуфике за грим. 【Лесна инсталация】 В комплекта са включени необходимите винтове и инструменти, които са лесни за експлоатация, така че можете да лесно да настроите регламентирана кръгла оттоманку за съхранение в продължение на 30 минути.Подходящи за много случаи, като спалня, хол, читалня, хол, балкон, чайна, офис, съблекалня, апартамент и така нататък.

Подробности

Подобни продукти в категория

Ани под капак
  • Новинка
Оценки:

Ани под капак

Артикул : PBA289Плат Тип : обикновена хартия.Тегло на опаковката : 1 килограм.Защитете любимата си шевна пиш�

BGN 7.60