• Новинка
Materialm Магическа точно водоустойчив дръжка за вежди, точната писалка за вежди с 4 топчета, высокопигментированный цвят, създава естествен вид на веждите и да се съхр?

Materialm Магическа точно водоустойчив дръжка за вежди, точната писалка за вежди с 4 топчета, высокопигментированный цвят,

Buyers rating:
BGN 2.99

Налично

[Уникален дизайн] С лекота създавайте щрихи, подобни на косъмчета, за даване на бровям естествен вид с помощта на тази прецизен дръжки за вежди с 4 топчетаЧетка с четири топчета внимателно се отнасят към кожата и притежават высокопигментированным цвета, създаване на ярки, пигментирани, реалистични елементи, подобни на косми. [Естествен и лесен за употреба] Има четырехконечный съвет, така че да можете лесно да бровях кичури, подобни на косъмчета, създавайки вид на естествено пълни с веждите.Четка с четири топчета внимателно се отнасят към кожата и притежават высокопигментированным цвета, създаване на ярки, пигментирани, реалистични елементи, подобни на косми. [Растушевываемый и водоустойчив] Подчертайте си веждите, попълване на пропуски, за да се създаде вид естествени, пълни с веждите с помощта на този молив за вежди, подобно на микро-нож. Гарантира, че вашият грим за вежди ще продължи през целия ден, не размазываясь и не тая от пот / устойчивост на размазыванию и водоустойчив в рамките на 24 часа. [Лесно се отстранява] Този молив за вежди лесно да се отстранява и протирается.Не търкайте вежди твърде силно.Лесно се отстранява с помощта на средства за отстраняване на грим, средства за измиване или масла, без да оставят следи. [Точност молив за вежди с 4 топчета] Шапките с четири топчета меко ляга върху кожата и е с висока пигментация, създаване на ярки, пигментирани, реалистични елементи, подобни на косми.Тази дръжка придава на косата естествен кафяв цвят! 1. 24 часа водоустойчивост, трайност, лесно да се боядиса, устойчив на надраскване, отлична скица, усещане суперпрочности татуировки! 2. Тази дръжка за микроблейдинга ще даде на вашите бровям зашеметяващ вид! 3. Той създава щрихи, подобни на косъмчета, които правят веждите естествени! 4. Той не размазывается и се пази през целия ден! 5. Не е необходимо да се направи операция за микроблейдингу, които са баснословных пари!Име на продукта : Молив за вежди с 4 вилочными топчета Вид продукти : Инструменти за грим на веждите Цвят : светло кафяво, тъмно кафяво, червеникаво-кафяво, сиво-кафяво и черно Размер : 11.

Подробности

Подобни продукти в категория