• Новинка
Четка за Разнищване на коса, Мека и удобна Четка за разнищване, Четка за къдрава коса за масаж на кожата на главата, Четка за Разнищване на естествени, преки, мокра и?

Четка за Разнищване на коса, Мека и удобна Четка за разнищване, Четка за къдрава коса за масаж на кожата на главата, Четка за

Buyers rating:
BGN 2.80

Налично

【Изтриване на възли и заплитане】 : Нашата четка за коса, за жени нежно възли върху влажна или суха коса, не се дърпа и не зацепляяЗъбите са гребени мека, със заоблени краища, не пробива кожата на главата, лесно влизат в косата и са подходящи за чесане на различни къдрава коса.Много добре масажирайте кожата на главата, за да се наслаждавате. 【Здрави грижа за косата】 : Гребен четка не само забавно, но и безопасно за кожата.Четка за разнищване на косата премиум-клас с мека четка намалява болката, цъфтежите на косата и крехкост, стимулира растежа на косата и премахва стреса с кожата на главата.Усещането е много приятно. "Той също така изглажда кутикула и придава на косата блясък!. 【Спестяване на време】 : В сравнение с обикновените четки за коса, време за чесане на косата се намалява с една четвърт.Да се улесни сутрин и по време на къпане, не плаче и да не плаче, расчесывая косата на вашето дете.Този изискан четка за идеално допълнение към всяка дамска чанта или туалетному маса.Когато използвате четка за къдрава коса, вие ще усетите разликата. 【Широко приложение】 : Тази гребен за разнищване е подходящ за увивни, естествени, прави, дебели, редеющих и дори и изтощена коса.Мека гребен не впивается в кожата на главата и не дърпа косата, детска четка за коса лесно разкрива сплъстена коса, не се дърпа и не ранени деца, повече никакви сълзи или виковете на децата.Подходящ за жени, мъже и деца. 【Идеален подарък】 : Гребен за разнищване на косата разработен в съответствие с особеностите на човешкото тяло, която съответства на извивката на кожата на главата, удобен за задържане и лесен за експлоатация.Разработена с удобна дръжка, тя ще се превърне в идеален подарък за Коледа, Хелоуин, рождени дни и Нова година.Четка за къдрава коса ще промени вашите ежедневни прически и ще реши проблема entanglements!.Тази умна четка, създадена за косата, а не против тях!Четината са достатъчно меки, за да разгадаят тънки видове коса, но достатъчно силни, за да подредя косата по-дебел!Мокро или сухо за гъста, къдрава, преки, тънки или текстурирани на косата.

Подробности

Подобни продукти в категория