• Новинка
SPYMINNPOO RC с Щепсел тип Банан, 8,0 мм Позлатени Медни Съединители Тип Банан, Съединители Тип Банан за Тест на главата на двигателя, Модел Играчки ESC

SPYMINNPOO RC с Щепсел тип Банан, 8,0 мм Позлатени Медни Съединители Тип Банан, Съединители Тип Банан за Тест на

Buyers rating:
BGN 2.00

Налично

[Позлатен месинг] : Външната страна на един банан вилици RC ESC позолочена, че може ефективно да се предотврати корозия, окисляване и поставяне, за увеличаване на броя на приложения и подобряване на вашия опит [Удобно да се използват] : Този конектор тип "банан" RC ESC има голямо хвостовое дупка, което е удобно за заваряване на големи силиконови кабели и осигурява определена степен на свобода САМ.Моля, имайте предвид, че в комплекта са включени само штекерные конектори за мъже и жени, а други аксесоари и инструменти трябва да се върне в себе си. [Използването на продукт] : Конектор тип "банан" RC ESC може да се използва за тест на главата на двигателя ESC, която може да се осигури добър контакт и производителност на пренос, както и за подобряване на управляемост радиоуправляемой модели. [Мощен инструмент] : Нашите съединители тип "банан" RC ESC притежават отлична устойчивост на корозия, им е трудно да се окисляват, те предоставят стабилна скорост и за задоволяване на потребителския опит. [Гаранция обслужване] : Ако имате някакви въпроси относно нашите разъемах RC ESC тип "банан", можете да се свържете с нас по електронната поща по всяко време, ние ще отговорим и да решим проблемите си навреме, а също така ще се опитаме да предоставим най-доброто обслужване. [Позлатен месинг] : Външната страна на един банан вилици RC ESC позолочена, че може ефективно да се предотврати корозия, окисляване и поставяне, за увеличаване на броя на приложения и подобряване на вашия опит. [Удобно да се използват] : Този конектор тип "банан" RC ESC има голямо хвостовое дупка, което е удобно за заваряване на големи силиконови кабели и осигурява определена степен на свобода САМ.Моля, имайте предвид, че в комплекта са включени само штекерные конектори за мъже и жени, а други аксесоари и инструменти трябва да се върне в себе си. [Използването на продукт] : Конектор тип "банан" RC ESC може да се използва за тест на главата на двигателя ESC, която може да се осигури добър контакт и производителност на пренос, както и за подобряване на управляемост радиоуправляемой модели. [Мощен инструмент] : Нашите съединители тип "банан" RC ESC притежават отлична устойчивост на корозия, им е трудно да се окисляват, те предоставят стабилна скорост и за задоволяване на потребителския опит. [Гаранция обслужване] : Ако имате някакви въпроси относно нашите разъемах RC ESC тип "банан", можете да се свържете с нас по електронната поща по всяко време, ние ще отговорим и да решим проблемите си навреме, а също така ще се опитаме да предоставим най-доброто обслужване.

Подробности

Item Type:
Banana Plug
Material:
Copper
Color:
Gold
Application:
For Motor Test Head ESC
Weight:
Approx.10g/0.4oz
Package List:
1 x Male Plug:
1 x Female Plug:
Note:
1. Please allow 1‑3cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Подобни продукти в категория