• Новинка
Палитра сенки за очи FOCALLURE Гол 10 нюанса, Елегантен минерален пигмент за оцветяване, Лесно създаване на разнообразни сенки за очи с помощта на четката с двойни остри?

Палитра сенки за очи FOCALLURE Гол 10 нюанса, Елегантен минерален пигмент за оцветяване, Лесно създаване на разнообразни

Buyers rating:
BGN 1.67

Налично

【Палитра сенки за очи Гол】 Нашата палитра сенки за очи включва 10 нюанси, които представляват мека и копринено захар, насладете се на нашите нюанси, варьирующимися от бледи до дълбоките, от тъпа до блестящиТази колекция ви позволява да създавате множество неутрални снимки, зрелищни дымчатые очи и всичко, което е между тях.Нека просто да кажем, че има един съвсем нов начин да се събличам!. 【Предимство сенки за очи FOCALLURE】 Наситен цвят, сериозна устойчивост и способността за растушевке.В състава му влизат полезни и безопасни съставки, подходящи за чувствителна кожа.Издръжлив и водоустойчив, подходящ за всички тонове на кожата и всеки начин на живот. 【Ультратонкая прах】 Както мат, така и блестящо нюанси са приятна и гладка захар.Тъмните цветове имат най-голяма пигментация, която ви позволява да смесвате ярки и тъмни цветове, много лесно и отличен!. 【Идеален подарък】 Тази палитра сенки за очи може да се използва като подарък добри приятели и семейство.Той е идеален момичета или дамите за ежедневна употреба, на партито по случай рождения ден, козметичен шоу денс парти, сватбен грим и още много други. 【Просто приложение на движение】 Тази палитра сенки за очи съдържа 10 высокопигментированных сенки, разположени в една идеално переносимой палитрата и оборудвани с четката с двоен ръб.

Подробности

Подобни продукти в категория

Блясък за устни Aveda, Утринна Роза
  • Новинка
Оценки:

Блясък за устни Aveda, Утринна Роза

Повишава съдържанието на влага на устните средно 25%Изглажда фини бръчки средно с 26 на сто.Използването �

BGN 48.70