• Новинка
Healifty, 1 Чифт, Защитен ръкав за петата, Калъф за токчета, Чорапи с защита от разкъсвания, Чорапи за хранене, Защитни Чорапи за петата защита Срещу Пукнатини, Чорапи за ?

Healifty, 1 Чифт, Защитен ръкав за петата, Калъф за токчета, Чорапи с защита от разкъсвания, Чорапи за хранене,

Buyers rating:
BGN 28.43

Налично

SEBSЗАЩИТЕН РЪКАВ за пета - Пета също има малко стърчащи противоскользящий дизайн, гарантирующий, че ръкав не се плъзга по време на ходене или тичане.ЧОРАПИ за ЗАЩИТА на ПЕТАТА - са изработени от качествен гел, удобни и еластични.Чорапи за грижа за краката-Топлото съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. Може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока. искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодаря ви!.ПРОТЕКТОР за грижа за КРАКАТА - Специален хидратиращ материал, ефективно задържа влагата, прониква дълбоко и предотвратява загубата на влага.Навлажняване на петите в случай на появата на пукнатини.Гел чорапи за софия - Разработени с множество дупки, които правят ток дишаща и лесна.Съдържание на пакета : 1 двойка от х защитни чорапи Характеристики - Материал : гел чорапи за софия SEBS. -Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. Може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и реалното защитен ръкав за петата. - Цвят : прозрачен. - Размер : около 10,2x7,5x0,1 виж - Проектиран с множество дупки, които правят ток дишаща и лесна защита за грижа за краката. - Специален хидратиращ материал, ефективно задържа влагата, прониква дълбоко и предотвратява загубата на влага.Навлажняване на петите в случай поява на пукнатини на чорапи за грижа за краката. - Петата също има малко стърчащи противоскользящий дизайн, гарантирующий, че ръкав не се плъзга по време на ходене или тичане в защитни чорапи за петата. - Штопка от качествен гел, удобна и еластична.Информация за стоки Чорапи за защита на софия на Този вид чорапи за защита на петите са изработени от качествен гел, удобни и гъвкави, облекчаване на болки в петата, забавят вибрациите и декомпресиране, защитават петата.защитен ръкав за петата Протектор за грижа за краката, проектирани с дишаща дупки, които го правят удобен както през деня, така и през нощта.

Подробности

Подобни продукти в категория

Centrale clignotante pour 4 ampoules
  • Новинка
Оценки:

Centrale clignotante pour 4 ampoules

Effect Modules Gauge NeutralManufacturer : Viessmann Art 5030 EAN : 4026602050300 Gauge Neutral Power system AC zum Anschluss von vier Blau или.Gelblichtglühlampen, unabhängige Frequen

BGN 8.68