• Новинка
Антични Кутия С алуминиеви Ъглови Протектор Край на Защитния Корпус на корпусна и мека мебел, Ъглови Брони Опаковка от 4 броя (Бронз)

Антични Кутия С алуминиеви Ъглови Протектор Край на Защитния Корпус на корпусна и мека мебел, Ъглови Брони Опаковка от 4 броя

Buyers rating:
BGN 3.33

Налично

〖МАТЕРИАЛ〗━ Цинк сплавДекоративна на ръба на огради, уникален ретро-античен дизайн. 〖РАЗМЕР〗━ Дължина 65,5 mm /2,58 инча, височина 20 мм / 0,79 инча. 〖УНИВЕРСАЛЕН〗━ Уникален дизайн на екстериора в ретро стил, украсете масата, кутия за бижута; Защита на ъгъла на масата, маса, поле, дървени кутии от повреди. 〖ШИРОКО се ИЗПОЛЗВА〗━ Покриване на ръба на желязната маса в старинен стил за защита на ъглите на кутията, защита на ъглите на кабинета, защита на ъглите на мебелите. 〖 Съдържание на опаковката〗━ 4 бр. x ъглов протектор кутии, 16 бр. x крепежни винтове, удобни за монтаж. 〖МАТЕРИАЛ〗━ Цинк сплав.Декоративна на ръба на огради, уникален ретро-античен дизайн. 〖РАЗМЕР〗━ Дължина 65,5 mm /2,58 инча, височина 20 мм / 0,79 инча. 〖УНИВЕРСАЛЕН〗━ Уникален дизайн на екстериора в ретро стил, украсете масата, кутия за бижута; Защита на ъгъла на масата, маса, поле, дървени кутии от повреди. 〖ШИРОКО се ИЗПОЛЗВА〗━ Покриване на ръба на желязната маса в старинен стил за защита на ъглите на кутията, защита на ъглите на кабинета, защита на ъглите на мебелите. 〖 Съдържание на опаковката〗━ 4 бр. x ъглов протектор кутии, 16 бр. x крепежни винтове, удобни за монтаж. ◇▁ Можете да ги използвате за украса на други. ◇▁Защитни кътове за чекмеджета могат да придадат характер и защита на вашите клетки, мебели.

Подробности

Подобни продукти в категория