• Новинка
Коледна украса XIOS, Коледни Светещи Снежен човек, Куклени Украса, Снежен човек, Светещи led празничен лампа, Зимен Празничен декор за парти, Лавандулови коледна украс?

Коледна украса XIOS, Коледни Светещи Снежен човек, Куклени Украса, Снежен човек, Светещи led празничен лампа, Зимен Празничен

Buyers rating:
BGN 10.19

Налично

【Лекота на работа】 Мини-електрически крушки могат да светне дори по ъглите, създаване на магически ефекти, дизайн на управление с един бутон, по-удобен за използване; Много насладете се на Коледа [Сладко украса] Това е светлината украса във формата на кукли-снежен човек може да украсите своя коледна елха, спалня, дневна, прозорец, маса, камина и т. Е идеален за вашата стълби, полицата рафтове, настолен дисплей. 【Атрактивно осветление】 Нашите гирлянди под формата на снежни човеци горят топло бяла светлина, за да създаде за вас приятна атмосфера, да премахне стреса и да ви накара да се чувствате по-комфортно. 【- Добри идеи за подаръци】Хубаво бижу във формата на Снежен човек е Идеален, за да разпространят празнично настроение и да донесе Късмет на Цялото Семейство.Весели, красиви и необичайни, те са идеален подарък за Вас и Вашето семейство или Украса за рождени Дни и Коледа. 【Лекота на работа】 Мини-електрически крушки могат да светне дори по ъглите, създаване на магически ефекти, дизайн на управление с един бутон, по-удобен за използване; Много насладете се на Коледа. [Сладко украса] Това е светлината украса във формата на кукли-снежен човек може да украсите своя коледна елха, спалня, дневна, прозорец, маса, камина и т. Е идеален за вашата стълби, полицата рафтове, настолен дисплей. 【Атрактивно осветление】 Нашите гирлянди под формата на снежни човеци горят топло бяла светлина, за да създаде за вас приятна атмосфера, да премахне стреса и да ви накара да се чувствате по-комфортно. 【- Добри идеи за подаръци】Хубаво бижу във формата на Снежен човек е Идеален, за да разпространят празнично настроение и да донесе Късмет на Цялото Семейство.Весели, красиви и необичайни, те са идеален подарък за Вас и Вашето семейство или Украса за рождени Дни и Коледа.Коледна украса Коледен нажежен Снежен човек, куклени украса, Снежен човек, светещи led празничен лампа, зимен празничен декор за парти, Лавандулови коледни украшенияматериал : Памук/Размер : виж изображениецвет : виж изображениережим хранене : 3x AA батерии (батерии в комплекта не са включени) на Помещение включва : 1 × Коледа светлинен украса във формата на снежен човек (батерия в комплекта не са включени).

Подробности

Подобни продукти в категория

FJMLAY,58J3IWHS-VO3OG-Розовый_2_200смх220см
  • Новинка
Оценки:

FJMLAY,58J3IWHS-VO3OG-Розовый_2_200смх220см

Материал : полиэфирное влакна, мек и удобен, здрав и издръжлив, дълбочина 35 см, се използва за матраци 435 в

BGN 37.30