• Новинка
Череп Октопод Забавни подаръци Елегантна На Допир Запечатани Малка Фляжка Primo 18/8 Неръждаема Стомана, на 8 унции с Индивидуален дизайн Подаръци под формата на Октоп?

Череп Октопод Забавни подаръци Елегантна На Допир Запечатани Малка Фляжка Primo 18/8 Неръждаема Стомана, на 8 унции с Индивидуален

Buyers rating:
BGN 7.36

Налично

1 Много малък И е страхотна-в него има общо 8 унции течност, но той е много лек, за да се намали тежестта. ГАРАНТИРАНО УДОВЛЕТВОРЕНИЕ -вашето удовлетворение е наш приоритет.ние предлагаме гаранция за връщане на парите без излишни неприятности и проблеми, ако по някаква причина не бъдете напълно удовлетворени термосом след получаването му, което прави покупката на термос Future Hydrate най-разумна покупка, която можете да направите. Идеални подаръчни комплекти - това е най-добрият подарък за всеки повод, като например парти, сватба и младоженци, абитуриентски, пътни екскурзии, спортни занимания, голф игрище, пикник, къмпинг.Може да се използва на Ден на труда, Ден на ветераните, Деня на благодарността и всеки друг празник. ЗАВАРЯВАНЕ с лазер : Тази колба на 8 унции има заварени съединения с лазер в сравнение с ръчно изработени заварени.Всеки един от нашите колби се проверяват на херметичност, така че колба няма да изтече.Тази фляжка - чудесен комплект, който може да притежава или да раздава като подарък на всяка страна, а също така се използва за къмпинг, приключения на открито и много други.Най-важното е, че ние сме едни от тези, които прави уникални подаръци за вас и вашите любими хора.

Подробности

Подобни продукти в категория

1бр Нов TSI40N-27AK2T6TN-01024 TSI40N27AK2T6TN01024
  • Новинка
Оценки:

1бр Нов TSI40N-27AK2T6TN-01024 TSI40N27AK2T6TN01024

ICexpertопис, основана преди повече от 10 години, е професионалист в областта на електронни компоненти и сре�

BGN 166.37