• Новинка
Филтър за вода за мивка, Въртящ се на 360 ° Филтър за вода От Чешмата, Универсален Ротационен Филтър за Мивки за Кухня и Баня, с 3 Режима на издаване на вода (Сребрист)

Филтър за вода за мивка, Въртящ се на 360 ° Филтър за вода От Чешмата, Универсален Ротационен Филтър за Мивки за Кухня и Баня,

Buyers rating:
BGN 2.67

Налично

Ефективно се решава проблема, заключающаяся в това, че обикновените кухненски миксери имат само един вид източване на вода, което затруднява корекцияТри варианта на режима на освобождаването на вода може да бъде идеално се пренасочват в зависимост от вашите нужди.Може да се почиства и използва многократно, лесно инсталиран или е оттеглено.Спестете повече ресурси. 3 Режима— 1 : Импулсен режим : водата тече леко и не от пръска, когато водата от чешмата се отнася до вашите ръце, вие ще се чувствате много мека; 2 : Режима на пръскане : притока на вода става концентриран, а налягането на водата се увеличава, което е удобно за почистване от замърсявания; 3 : Pulse разбрызгиватель : изход на водата се увеличава, а налягането на водата е на средно ниво. въртящ се на 360 °, могат да бъдат почистени във всяко положение и под всякакъв ъгъл, в зависимост от вашите реални потребности.Намаляване на риска от експозиция на олово.Лесно удаляемый боклук след завършване на строителството.Подобрете разход на вода.Спестете вода и спестете от сметките за вода.Универсален Ротационен кран за баня X 1. Универсален интерфейс x 1. Уплътнение филтър за кран x 2. Филтърен патрон от полипропиленови памук x 5. Какво получавате : комплектът включва : 1 филтър за мивка, 13 филтърни касети, 1 универсална връзка, 1 къса резба и 2 подложки, които е удобно да се използва в кухнята или в банята и което е достатъчно, за подмяна. Дизайн с въртене на 360 ° : Филтър за вода кухненско на крана се завърта на 360 °, свободно да се обръща, под всякакъв ъгъл, който искате.Ще облекчи почистването на зеленчуци, чинии и други кухненски аксесоари, много практичен кухненски миксер.Регулируеми три режима : Импулсен режим, душ + импулсен режим на душата.Можете да персонализирате профили за подаване на вода в съответствие с вашите нужди.Водата на пипане е мека и гъста, благодарение на равномерно изхода на водата, липса на пръски вода, постепенното преминаване и силна распылению на вода под високо налягане за почистване.

Подробности

Подобни продукти в категория

1бр Нов E2EV-X15B1-M1 E2EVX15B1M1
  • Новинка
Оценки:

1бр Нов E2EV-X15B1-M1 E2EVX15B1M1

ICexpertопис, основана преди повече от 10 години, е професионалист в областта на електронни компоненти и сре�

BGN 2.33