• Новинка
Иновации NRG Повишено волана NRG-RST-036MB-R - Спортен волан в ГОНОЧНОМ СТИЛ с диаметър 350 мм (дълбочина 3 инча) От черна кожа с черна бейзболна шевове - Матово черни спици

Иновации NRG Повишено волана NRG-RST-036MB-R - Спортен волан в ГОНОЧНОМ СТИЛ с диаметър 350 мм (дълбочина 3 инча)

Buyers rating:
BGN 72.00

Налично

【Функция】 дълбочина 75 мм конструкция от твърди спици на върха на типичните кръгли изрезки за допълнителна здравина на материала, покрита с леене под налягане пяна с висока плътност за перфектно сцепление и навива различни материали като кожа, велур и алкантара 【Качествени материали】 Дебелина на материала по целия рулевому колело се увеличава с 25%, заварени алуминиеви halo е увеличен с 50% за трайност, а материал спици - алуминий.Материал на колелата, обтянутый висококачествена кожа. 【Забележка】 Адаптер главината не е включена в комплекта, и преди да си купите трябва да сте сигурни, че можете да намерите втулка върха с шарени 6 болтове за вашия автомобил, в противен случай вие няма да можете да инсталирате това е волана. 【Този продукт включва в себе си】 1 X Повишено волан-спортен волан в гоночном стил 350 мм (дълбочина 3 инча) от черна кожа и 1 x бутон за звуков сигнал. 【Приложимостта на】 Универсално подходящ за всички стандартни 70-милиметрови 6-болтовым адаптерам за състезателни ступиц, универсален тип на засаждане. 1 Х Повишено волан-спортен волан в гоночном стил 350 мм (дълбочина 3 инча) от черна кожа и 1 х бутон за звуков сигнал. 1 Х Повишено волан-спортен волан в гоночном стил 350 мм (дълбочина 3 инча) от черна кожа и 1 х бутон за звуков сигнал.Ние в NRG Gardena горди, че сме не само управляемся от ентусиасти, но и са любители на автомобили и пионери развиваща се индустрия.Независимо от това, работим, дали сме над един от финансираните от нас автомобили или дори над собствени проекти, ние ще го тестваме всеки продукт, постоянно да ви предложим най-надеждни и качествени продукти.

Подробности

Подобни продукти в категория

Въздушен филтър Cummins 1403351 Onan
  • Новинка
Оценки:

Въздушен филтър Cummins 1403351 Onan

Размери на опаковката : 21,09 Д X 10,59 В х 18,29 W (инча)Тегло на опаковката : 3,35 кг.Вид на стоката : Автоаксессуар..

BGN 24.45
Въздушен филтър Бек/Arnley 0421944
  • Новинка
Оценки:

Въздушен филтър Бек/Arnley 0421944

Отговаря на OE форма, засаждане и функционалностПроизведени с използване на висококачествени филтърни �

BGN 1.67