• Новинка
Патентована Четка за Тоалетна, Матово Черна Четка за Тоалетна, Квадратна Стенни Четка за Почистване на Домакински Аксесоари за Баня и Подарък (Цвят: 4 бр.)

Патентована Четка за Тоалетна, Матово Черна Четка за Тоалетна, Квадратна Стенни Четка за Почистване на Домакински Аксесоари

Buyers rating:
BGN 66.00

Налично

1 Изработен от солидна неръждаема стомана SUS 304 и висококачествен стъклен материал, устойчив на абразия, него не е лесно да се прекъсне. Тази четка за тоалетна с дълга дръжка - добър инструмент за почистване на тоалетната чиния, тя е много ефективна. Четка за тоалетна от неръждаема стомана компактен, лесен и лесно за пренасяне и съхранение. Хигиенична четка е добър инструмент за събиране на реколтата на много места, като например у дома, офиси, хотели, общежития и т. Четка за тоалетна е нескользящую дръжка, която осигурява по-добро сцепление. Изработен от солидна неръждаема стомана SUS 304 и висококачествен стъклен материал, устойчив на абразия, него не е лесно да се прекъсне. Тази четка за тоалетна с дълга дръжка - добър инструмент за почистване на тоалетната чиния, тя е много ефективна. Четка за тоалетна от неръждаема стомана компактен, лесен и лесно за пренасяне и съхранение. Хигиенична четка е добър инструмент за почистване на много места, като например у дома, офиси, хотели, общежития и т. Четка за тоалетна е нескользящую дръжка, която може да осигури по-добро сцепление. Що се отнася до следпродажбено обслужване : всеки четка за тоалетна е абсолютно нова и най-високо качество; всяка четка за тоалетна внимателно проверени и тествани преди изпращане; ако имате някакви проблеми с качеството, моля, свържете се с нас, вашият въпрос ще бъде решен в рамките на 24 часовМатте черен държач за тоалетна четка квадратен стенен държач за четки за почистване на баня и тоалетна Набор от аксесоари за тоалетна Особености и характеристики на Тоалетна/гърне/четка за тоалетна Притежателя Материал : здрава чаша от неръждаема стомана и стъкло SUS 304 Определяне : тоалетна/вана/душ кабина/тоалетна/туалетцвет : матово черен Вид : Аксесоари за баня Начин на монтаж : стенен включва всички принадлежности за монтаж черен декор на банята тела за баня силиконовата чашка, вантуз и четка за зъби, чиния за мивки, четка за купата и държач за четки, аксесоари за баня, държач за четки [Гаранция] от 100% високо качество, моля бъдете спокойни, когато пазарувате, не е нужно да носят никакъв риск, ако имате някакви въпроси относно продукта, моля задавайте въпроси в модула "Въпроси и отговори", ние ще ви отговорим навреме.

Подробности

Подобни продукти в категория

Чанта за боклук Blk 45 грама 100ct
  • Новинка
Оценки:

Чанта за боклук Blk 45 грама 100ct

Капацитет : 45 литраТип на продукта : в Торби за боклук.Тип обков : закручивающаяся замазка Количество в о�

BGN 16.75