• Новинка
Angoily 3 бр. Пепелник За вашия Работен Плот На Открито, Поставки За Тави, Украса За Мъже, Държач за Пушачи, Открит Контейнер За съхранение на Пури, Ветрозащитный, Кафяв, ?

Angoily 3 бр. Пепелник За вашия Работен Плот На Открито, Поставки За Тави, Украса За Мъже, Държач за Пушачи, Открит Контейнер

Buyers rating:
BGN 17.48

Налично

РЕКОЛТА ВЕТРОЗАЩИТНАЯ пепелник - богат на функции и универсална, тя може да се използва като пепелник, тава за боклук, декорация на домаПЕПЕЛНИК - Можете да изпратите на своите приятели или близки роднини като подарък за нов дом, това е много хареса.ПЕПЕЛНИК В ПРОСТ СТИЛ - Свалящ поставяне.Детайл от неръждаема стомана, разглобяема, което улеснява неговото измиване.ПЕПЕЛНИК - Вътрешната част е изработена от висококачествена неръждаема стомана за продължителна употреба.АКСЕСОАРИ - Прекрасен подарък за вашите приятели, роднини, служители, шеф и нуждаещи се хора.В комплекта са включени 3 x пепелници Характеристики -изящна изработка ще ви гарантира по-дълъг живот и деликатни подробности.Лесно можете да купите този набор от практични пепелници в магазина улични ветрозащитных пепелници. - пепелник от орехово дърво за дома, офиса, конферентна зала, хотел, бар, дневна, кабинет, спалня и т. - Материал : Орех, притежателят на пепел от сплав. - Многофункционален и гъвкав, той може да се използва като пепелници, тава за боклук, за декорация на дома и т. - Може да се измива отново и отново, за многократна употреба, като по този начин премахва необходимостта от постоянни покупки на еднократна преносим пепелник за цигари.69 инча сладки пепелници. - Цвят : кафяв + черен преносим пепелник. - Прекрасен подарък за вашите приятели, роднини, служители, шеф и на хора, нуждаещи се от офис пепелник.Информация за продукта Реколта ветрозащитная пепелник Търсите професионална пепелник?Вие търсите надежден инструмент, който може да изпълнява няколко работи едновременно?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашата пепелник трябва да отговарят на вашите нужди. пепелник ще направи вашата всекидневна чиста и елегантна.

Подробности

Подобни продукти в категория