• Новинка
Детектор за камери, Скенер на Радиочестотния Сигнал, Звук Вибрация Led Индикатор 300 Mhz ~ 2700 Mhz Професионален (Сребрист)

Детектор за камери, Скенер на Радиочестотния Сигнал, Звук Вибрация Led Индикатор 300 Mhz ~ 2700 Mhz Професионален

Buyers rating:
BGN 1.00

Налично

Висока производителност : м може ефективно филтрира смущения на сигнала, точно определяне на стабилен източник на сигнала за анализ, може да се регулира чувствителността, за да определи посоката и разстоянието на източника на сигналПрактичен и портативен : устройството може да се открие на 2 G, 3 G, 4 G и безжични устройства, безжични камери 1,2 G 2,4 G, 5,8 G и точно да определят местоположението на GPS, камерата е малък и много удобен за носене.Широк честотен обхват : Това е професионално безжично устройство за откриване с цифрово управление се отличава с висока чувствителност и може да се използва за откриване на повече от 300 Mhz до 2700 Mhz. 2 режима на аларма : Детектор сигурни и надеждни, има 2 режима на аларма : звукова вибрация и led индикатор.Широкото използване на Машината може да определи, установено дали в спалнята, конферентна зала на записващо оборудване, камера, микрокамера за телефонни карти, софтуер за запис на мобилен телефон, устройство за проследяване на колата, GPS и т. Широк честотен обхват : Това е професионално безжично устройство за откриване с цифрово управление се отличава с висока чувствителност и може да се използва за откриване на повече от 300 Mhz до 2700 Mhz. 2 режима на аларма : детектор сигурни и надеждни, с 2 режима на алармени системи, които включват звукова вибрация и led индикатор. Практичен и портативен : устройството може да се открие на 2 G, 3 G, 4 G и безжични устройства, безжични камери 1,2 G 2,4 G, 5,8 G и точно да определят местоположението на GPS, камерата е малък и много удобен за носене. Висока производителност : м може ефективно филтрира смущения на сигнала, точно определяне на стабилен източник на сигнала за анализ, може да се регулира чувствителността, за да определи посоката и разстоянието на източника на сигнал. Широкото използване на : Устройството може да се определи, установено дали в спалнята, конферентна зала на записващо оборудване, камера, микрокамера за телефонни карти, софтуер за запис на мобилен телефон, устройство за проследяване на колата, GPS и т.

Подробности

Item Type:
Camera Detector
Material:
ABS, aluminum alloy
Model:
G368
Frequency Range:
300MHz-2700MHz
Detection Dynamic Range:
>73db
Indication Method:
10 level LED light emitting indication, pitch change indicator
Battery Type:
Built in single 3.7V 1000mah polymer lithium battery (built in)
Battery Model:
803040
Battery Capacity:
1000mah
Working Current:
60mA
Continuous Work:
8-12 hours
Detection Sensitivity:
Detection Range
5.8G:
15㎡ (standard 10MW)
2.4G:
10㎡ (standard 10MW)
1.2G:
10㎡ (standard 10MW)
Mobile Signal 2G 3G 4G:
15㎡
How to Use:
Please turn the power switch to the ON position to turn it on, press the UP button to increase the sensitivity, press the DOWN button to decrease the sensitivity, and move the detector close to the phone. If the detector LED light flashes, you can move the detector close to the object area for check, if the detector LED light is not flashing, you can press the UP key to turn on the fourth LED light to increase the sensitivity, so as :

Подобни продукти в категория

Естес Мини Команч 3
  • Новинка
Оценки:

Естес Мини Команч 3

Могат да скачат на височина 900 метраЕ с височина 31,1 инча.Ниво на майсторство 2 Могат да скачат на височин�

BGN 3.33