• Новинка
seewavom Седалките За Контактни Лещи, 4 бр. Прозрачна Цветна Кутия За Контактни Лещи на Притежателя Контейнер с Пинсети Инструмент за премахване е за Ежедневна употреб?

seewavom Седалките За Контактни Лещи, 4 бр. Прозрачна Цветна Кутия За Контактни Лещи на Притежателя Контейнер с Пинсети Инструмент

Buyers rating:
BGN 2.80

Налично

Всеки калъф за контактни лещи, съдържа кутия за лещи, пинцети и държач за лещиТези носене на контактни лещи са изработени от висококачествена пластмаса, защита на околната среда, нетоксичен, трайни, не текат.Отлични за носене със себе си по време на пътуване, спорт, на улицата, в училище, на работа и много други.Пратката включва : 4 бр. сладък калъф за контактни лещи 4 различни цвята.За всякакви други въпроси или изисквания, не се колебайте да се свържете с нас и ние ще се радваме да ви отговори.Тези калъфи за контактни лещи, произведени от здрава пластмаса, предпазват вашите контактни лещи от повреди.Различни цветове по ваш избор.Отлични за носене със себе си по време на пътуване, спорт, на улицата, в училище, на работа и много други.

Подробности

Подобни продукти в категория

Парче сапун Liril 2000 75 г
  • Новинка
Оценки:

Парче сапун Liril 2000 75 г

Прах за пране Surf Excel Quickwash 500 гр Доставка на този продукт се случи в рамките на 7 работни дни Забележка : Пр�

BGN 6.95