• Новинка
Калъф BanYakong за Samsung Galaxy A03S с защитно фолио за екрана [Военно-клас е 16 фута. Тестван на капка] Защитен калъф-поставка с Магнитен пръстен за Samsung Galaxy A03S, (черен)

Калъф BanYakong за Samsung Galaxy A03S с защитно фолио за екрана [Военно-клас е 16 фута. Тестван на капка] Защитен калъф-поставка

Buyers rating:
BGN 2.00

Налично

✅【Съвместима модел】 моля, обърнете внимание!!!Има три версии на телефона Samsung Galaxy A03 S, този калъф е подходящ само за Samsung Galaxy A03 S американската версия на (модел номер : SM-A037 U / SM-A037 T), специално проектирани за Samsung A03s 5 G (6,5 инча)В комплекта е включена безплатна защитно фолио за екрана ПЕТ HD (пластмасови). ✅【Конструкция въртяща се поставка на 360 °】 Метална поставка с пръстен може да се върти на 360 °, лесно се завърта и трайно се задържа върху корпуса.Вградена поставка за краката осигурява удобство за гледане на видео и клипове, без помощта на ръцете с желания комфорт и стабилност, освен това, вграден метален магнитен лист за стабилна адсорбция, който може да бъде прикрепен директно към протоколи кола на притежателя. ✅【Конструкция за защита на екрана и камера 】 издигнати надвеси ще защитават вашия екран и камерата, когато ги сложи на масата.Твърд калъф за PC ще защитава вашия Galaxy A03 S 5 G от надраскване, леки TPU предпазва вашия Galaxy A03 S 5 G от удари, наранявания. ✅【Точен силует】 Всички бутони и интерфейс са с удобен дизайн, който позволява да се избегне честата разглобяване.А идеални зъби в джоба за високоговорители, камери и отвори за зареждане, осигуряват лесен достъп до всички функции и са удобни за зареждане на телефона, без да махате своята практика. ✅ 【Качествено следпродажбено обслужване 】 Ако имате някакво оплакване на стока или услуга в нашия магазин, моля, просто се свържете с нас тук, ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа и ще осигурим замяна или връщане на пари, докато не сте доволни. ✅【Съвместима модел】 моля, обърнете внимание!!!Има три версии на телефона Samsung Galaxy A03 S, този калъф е подходящ само за Samsung Galaxy A03 S американската версия на (модел номер : SM-A037 U / SM-A037 T), специално проектирани за Samsung A03s 5 G (6,5 инча).В комплекта е включена безплатна защитно фолио за екрана ПЕТ HD (пластмасови). ✅【Конструкция въртяща се поставка на 360 °】 Метална поставка с пръстен може да се върти на 360 °, лесно се завърта и трайно се задържа върху корпуса.Вградена поставка за краката осигурява удобство за гледане на видео и клипове, без помощта на ръцете с желания комфорт и стабилност, освен това, вграден метален магнитен лист за стабилна адсорбция, който може да бъде прикрепен директно към протоколи кола на притежателя. ✅【Конструкция за защита на екрана и камера 】 издигнати надвеси ще защитават вашия екран и камерата, когато ги сложи на масата.

Подробности

Подобни продукти в категория