• Новинка
Irasas 2 в 1 Ключодържател с Мечи Червило, Мат Кадифе Червило Mist, Водоустойчив Устойчив Блясък За устни, Ключодържател За грим Сладко Bear Beauty (05# + 06 #)

Irasas 2 в 1 Ключодържател с Мечи Червило, Мат Кадифе Червило Mist, Водоустойчив Устойчив Блясък За устни, Ключодържател

Buyers rating:
BGN 4.33

Налично

✨【Сладък нов блясък за устни с медвежонком】 2 в 1 ключодържател с мечи червило с 6 достъпни натурални цветовеИновативна форма и висока възпроизвеждане на цветовете осигуряват усещане за комфорт и удовлетворение. ✨【Лесно да носите със себе си】 Удобно за носене на брелке за използване в движение.Водоустойчив и нелипкая формула запазва своя нежен грим непокътнат през целия ден.Гладко нанасяне, без удари и вытягиваний, лесно се отстранява. ✨【Лека и гладка】 Овлажняващи съставки в лабиален червило 1 Key Chain Bear осигуряват мекота, матовость и не пересушивают устните.Здраво се държи на устните си, за удължено носене. ✨【Широко използван】 извити плюшено апликатор с мечи червило 2 в 1 на ключодържател за прецизно нанасяне.Идеално подхожда за различни поводи като срещи, партита, сватби и дневен грим. ✨【Чудесен подарък】 2 в 1 ключодържател с мечи червило - чудесен вариант за студенти, офис работници, а също и като подарък за приятелката си и семейството си на Коледа, Хелоуин, Свети Валентин, рожден ден и други празници!. ✨ Добре дошли в магазин Dorohyever!Приятно пътуване, пазаруване!✨ Ако имате някакви проблеми, моля уведомете ни.Dorohyever serives ще се свърже с вас в рамките на 24 часа ==================================================================== ? Характеристики : ✨ - Текстура на този набор от блесков за устни гладка и нежна, освен това, цвят на този упорит блясък за устни естествени и лесно се прилага. -✨ ✨ - Мек-матова, високо насищане, висока влажност на въздуха.Консистенция на мус ви даде усещане за лекота, комфорт, влажност и шелковистости. -✨ ✨ - Произведен по природна формула, без насилие и се предлага в 6 цвята, можете да променяте цветове за различни поводи. -✨ ✨ - Идеален за различни поводи като срещи, партита, сватба, барове, танцови партита, къмпинг, офис, училище или ежедневен грим. -✨ ? Спецификация : ? Име на продукта : 2 в 1 ключодържател с мечи червило ? Тегло : 24,5 г ? Цвят : 01#, 02#, 03#, 04#, 05#, 06# ? Ефективност : не е лесно обесцвечивается, че е лесно да се боядиса, чаша с незалепващо покритие ? на Помещение включва : 2/6 бр.

Подробности

Подобни продукти в категория