• Новинка
YARNOW Мультиинструмент Мультиинструмент Инструменти за Пица 6 Комплекта Тестомесильщик Хляб, Тестени Накуцвайки Сладкиши Куци Режещи Инструменти За Броене на Точк?

YARNOW Мультиинструмент Мультиинструмент Инструменти за Пица 6 Комплекта Тестомесильщик Хляб, Тестени Накуцвайки Сладкиши

Buyers rating:
BGN 9.01

Налично

Неръждаема стоманаСАМОБРЪСНАЧКА ЗА НАРЯЗВАНЕ на ХЛЯБ - Набор от инструменти за печене на хляб е изработен от висококачествен материал за дълъг и трайни употреба.НОЖ ЗА НАРЯЗВАНЕ на ХЛЯБ - Произведен от висококачествен материал, който е трайна употреба. квас е КУЦ - инструменти за печене на хляб в домашни условия.ТЕСТОТО е КУЦ - Изработено от висококачествена неръждаема стомана и дърво и подлежи на поддръжка.ХЛЕБНАЯ НАРЯЗВАНЕ на КУЦ - прост дизайн, лесно, нарязани и лесно се залепи.Списък на пакетите 6 x нож 30 x остриета 6 x седалките Функции - Набор от инструменти за печене на хляб е изработен от висококачествен материал за дълъг и трайни употреба. - Материал : Дърво, неръждаема стомана. - Размер : около 18,50 X3,50 X2,50 см / 7,27 X1,38 X0,98 инча. - Той има прост и практичен дизайн, но много практични за използване, което ви дава добър опит в използването. - Добър набор за дома и кухнята, който никога не трябва да пропуснете.Полезно за вашата печене. - Цвят : Различни цветове. - Набор от инструменти за печене на хляб е лесен за използване и почистване, което ви осигурява по-голямо удобство. - Добър набор от инструменти за печене на хляб за вас, можете да ги използвате за приготвяне на вкусен хляб за вашите семейства.Описание на продукта Набор от инструменти за рязане на хляб lame подходящ за домашна употреба или на фурна. изработен от висококачествен хранителен материал. Удобна дръжка дизайн идеален за ръцете на малък и среден размер, да не омръзне след употребата му.

Подробности

Подобни продукти в категория