• Новинка
LAKIKAmts Четка за Тоалетна Силиконовата Четка за Тоалетна с Държач, Монтиране на Подвижна Здрав Инструмент За Почистване на Пода В Тоалетната, Комплект Аксесоари за Б?

LAKIKAmts Четка за Тоалетна Силиконовата Четка за Тоалетна с Държач, Монтиране на Подвижна Здрав Инструмент За Почистване

Buyers rating:
BGN 47.15

Налично

Плоска глава на четка може да се изкриви, така че да е идеално съответства на ъгъл на наклон на ръба, като отива под ръба * Благодарение на мека главичката четки и дизайн тоалетна отвори тази четка за почистване няма да навреди на тоалетна чиния и ефективно ще запази суха. * Благодарение на дългата дръжка и плоска насадке четка удобен за улавяне и да са добре почистени всички краища на тоалетната чиния. * Тази четка е направена от висококачествен каучук PP и TPR, който е гъвкав и лесен за почистване. * На водна основа със силиконови дюзи за зъби, които не съдържат ръжда, по-здрави и издръжливи от обикновените съвети за зъби;.Плоска глава на четка може да се изкриви, така че да е идеално съответства на ъгъл на наклон на ръба, като отива под ръба. * Благодарение на мека главичката четки и дизайн тоалетна отвори тази четка за почистване няма да навреди на тоалетна чиния и ефективно ще запази суха. * Благодарение на дългата дръжка и плоска насадке четка удобен за улавяне и да са добре почистени всички краища на тоалетната чиния. * Тази четка е направена от висококачествен каучук PP и TPR, който е гъвкав и лесен за почистване. * На водна основа със силиконови дюзи за зъби, не податливи на корозия, по-здрави и издръжливи от обикновените съвети за зъби;. Материали : PP + tprцвет : черно-зелено Размер : 38*10 виж.

Подробности

Подобни продукти в категория