• Новинка
Корпорация Umbrella Универсални Въздушни винтови Капачки за Състав на вентила на Гумата, капачка и Ключодържател, Комбинираната анти-кражба Прахозащитен Шапки, Костю?

Корпорация Umbrella Универсални Въздушни винтови Капачки за Състав на вентила на Гумата, капачка и Ключодържател, Комбинираната

Buyers rating:
BGN 2.33

Налично

✔️ Пакетът включва : 4 x капачка за състав клапан, 1 x ключодържател ✔️ Материал : Капачка от сплав от неръждаема стомана, изработен от висококачествени леки с сплав.Тези шапки са анодированы за здравина и издръжливост.Те са завършили процеса на прахово боядисване, за да се гарантира, че цвета и външния вид продължават по-дълго. ✔️ Конструкция : Тези капачки за състав помагат за предотвратяване на изтичане на въздух и предотвратява увреждане на мозъка на костите гуми с прах, кал и нежелани вещества.Може да замени първоначалната неисправную врата клапа гуми, да покажем красотата на гуми. ✔️ Дизайн : ?Водоустойчив дизайн? водонепроницаемое пръстен е вграден в клапанную капака на автомобилни гуми.Дизайн на ключодържател ключодържател -може да се използва не само като ключодържател, но и като гаечен ключ. лесен и щедър уникален дизайн е здрава. ✔️ Предимство : 100% чисто нова. обикновеният производител произвежда, качеството е гарантирано.Молим ви опит на най-високо качество и на много ниски цени.

Подробности

Подобни продукти в категория

Сензор ГУМИТЕ Denso 550-0192
  • Новинка
Оценки:

Сензор ГУМИТЕ Denso 550-0192

Повечето поръчки оставят на склад в същия денРазмери на опаковката : 9,3 x 6,5 Д x 8,3 W (в сантиметри).Повечето

BGN 58.20