• Новинка
Подарък личен треньор JYTAPP Подарък инструктор по фитнес Влияние на великия Треньор-човек Косметичка за личен треньор на Комплект за оцеляване Чанта с цип Фитнес Ин?

Подарък личен треньор JYTAPP Подарък инструктор по фитнес Влияние на великия Треньор-човек Косметичка за личен треньор на Комплект

Buyers rating:
BGN 4.50

Налично

❤Чанта с Qoute : Влияние на великия Треньор-човек Никога не може да се ВтриваПодарък персонален треньор, Подарък персонален треньор, Женствена чанта за аксесоари за грим, Косметичка за фитнес зала с цип за личен треньор, пътна чанта за тоалетни принадлежности, подарък за тренировка, Подарък за фитнес, Подарък за персонален треньор по фитнес. ❤Материал : Изработен е от водоустойчив полиестер материал, изящна изработка, надежден цип, двустранен принт с висококачествени изображения и великолепни цитати. ❤ Размери : 9,0 "Ширина х 6,7"височина х 1,96"надолу.Съвети : Допустима грешка при измерване на ръка. ❤Многофункционална : нашата косметичку също може да се използва като организатор, чанта за съхранение, чанти и калъфи за мобилен телефон, чанти и калъфи за очила, аптечка, чанти за инструменти за грим и т.е Подходящ за пътуване, почивка, пътуване, офис, джогинг, пазаруване, спорт и фитнес зала.Съвети : ТОЗИ предмет не е предназначен за употреба от деца На възраст до 99 години. ❤Идеален подарък за вашата лична употреба, а и за подаръци. подходящ за различни сцени или фестивали, за вашето семейство, приятели, медицински сестри, учители, колеги и т. Чудесен избор за празнични дарове, като рожден ден, Ден на благодарността, Коледа, Ден на майката, Нова година, свети Валентин и т. Характеристики : Двустранен печат, цитат : Влияние на великия треньор никога не може да се втрива. Покажете своята благодарност на своя инструктор по фитнес.

Подробности

Подобни продукти в категория

Луминесцентна лампа MDMprint
  • Новинка
Оценки:

Луминесцентна лампа MDMprint

✅ Лампа дневна светлина ✅ Консумирана енергия : от 15 Вата ✅ Средният живот : 24 000 часа ✅ Цвят / покритие

BGN 9.77
Мъжки t-shirt Under Armour Tac Combat 2.0
  • Новинка
Оценки:

Мъжки t-shirt Under Armour Tac Combat 2.0

100% ТрикотажИздърпайте закопчалка.Мисията на Under Armour да направи всички спортисти подобре с помощта на с�

BGN 38.05