• Новинка
AMOYER 1 бр. Формуляр за приготвяне на оризови Топки Онигири Направи си сам, Форма За Оризови Топки с Триъгълна Форма, Антипригарная Форма За Суши, Кухня, Оризови Топки ?

AMOYER 1 бр. Формуляр за приготвяне на оризови Топки Онигири Направи си сам, Форма За Оризови Топки с Триъгълна

Buyers rating:
BGN 2.33

Налично

Лекота на работа, просто трябва да се стегнат пакет ориз, преди да придавливать неговата обратна страна, иначе фигура ще се окаже твърде хлабав и не ще да се запази форматаТой е изработен от хранително-пластмаса, защитена от влиянието на околната среда и безопасно.Този набор от форми за оризови топки е подходящ за приготвяне на оризови топки, суши, морски водорасли и т. тя може да се използва за приготвяне на шоколадови бонбони, сапун, празни приказки, помадной маса.Използването на този красив и апетитен набор от форми за оризови топки, които вашите деца разыграется чудесен апетит.Лекота на работа, просто трябва да се стегнат пакет ориз, преди да придавливать неговата обратна страна, иначе фигура ще се окаже твърде хлабав и не ще да се запази формата.Той е изработен от хранително-пластмаса, защитена от влиянието на околната среда и безопасно.Този набор от форми за оризови топки е подходящ за приготвяне на оризови топки, суши, морски водорасли и т. тя може да се използва за приготвяне на шоколадови бонбони, сапун, празни приказки, помадной маса.Използването на този красив и апетитен набор от форми за оризови топки, които вашите деца разыграется чудесен апетит.Цвят описание : светло зелен. Размер : 8,5x8,5x4 виж Помещение включва : 1 бр. х форма за оризови топки.

Подробности

Подобни продукти в категория

Gioteck MX1 Micro Media Remote за PS3
  • Новинка
Оценки:

Gioteck MX1 Micro Media Remote за PS3

Супер Гладък, изключително тънък дизайнЛесен за употреба · Мандо a distancia para controlar las funciones del reproductor DVD / BluRay

BGN 4.85