• Новинка
20 Покани картички за рожден Ден с Конвертами за деца - Пригласительная картичка за рожден Ден в басейна Вратовръзка боядисват, за момчета или момичета - Аксесоари з?

20 Покани картички за рожден Ден с Конвертами за деца - Пригласительная картичка за рожден Ден в басейна Вратовръзка боядисват,

Buyers rating:
BGN 7.46

Налично

1) Размер : Всяка карта е с размери 4 см на височина и 6 см в дължина, което я прави идеална и за деца, и в него има достатъчно място за запис на информацията 2) Количество : Във всяка опаковка е включена 20 картички и 20 еднакви пликове, така че нека да започнем една незабравима парти с тези красиви покани картички. 3) Дизайн : Уникален дизайн в акварельном стил, високо качество двустранен печат, сладък дизайн, идеален за деца, юноши, живи и здрави и екологично чисти материали. 5) Надявам се, че ще имате приятно и запомнящо се парти с приятели, семейството и всички, които ви пътища.Надявам се, тези картички ще озарява вашия ден. 1) Размер : Всяка карта е с размери 4 см на височина и 6 см в дължина, което я прави идеална и за деца, и в него има достатъчно място за запис на информацията. 2) Количество : Във всяка опаковка е включена 20 картички и 20 еднакви пликове, така че нека да започнем една незабравима парти с тези красиви покани картички. 3) Дизайн : Уникален дизайн в акварельном стил, високо качество двустранен печат, сладък дизайн, идеален за деца, юноши, живи и здрави и екологично чисти материали. 5) Надявам се, че ще имате приятно и запомнящо се парти с приятели, семейството и всички, които ви пътища.Надявам се, тези картички ще озарява вашия ден.

Подробности

Подобни продукти в категория

Цифров телефон ESI 55D 5000-0736
  • Новинка
Оценки:

Цифров телефон ESI 55D 5000-0736

Мрежа : Цифрови, 30 програмируеми клавиши, клавиш за гласова поща, бутон за бърза помощ ESI, Жак за слушалки,

BGN 23.63