• Новинка
Държач за тоалетна хартия Bjiotun с рафт - за Съхранение на тоалетна хартия от неръждаема стомана SUS304 с диспенсером за салфетки и притежател на ролка тоалетна хартия М?

Държач за тоалетна хартия Bjiotun с рафт - за Съхранение на тоалетна хартия от неръждаема стомана SUS304 с диспенсером за салфетки

Buyers rating:
BGN 10.13

Налично

【 Многофункционален държач за тоалетна хартия с възможност за съхраняване на】 Този държач за тоалетна хартия допълва 1 скоростна кутия-диспенсером за салфетки и 1 притежателя на ролка тоалетна хартияСмываемый диспенсер за хартиени кърпички идеално за съхранение на влажни кърпички, женски принадлежности или други стоки от първа необходимост за баня, ефективно предотвратява тяхното изсушаване и замърсяване. 【 Гуманизированный и удобен дизайн 】 Нашия държач за тоалетна хартия с рафт се различава гуманизированным дизайн - греда за усукване на тоалетна хартия могат да бъдат подвижни, така че можете да изберете посоката надясно / наляво в съответствие с дизайн на вашата баня.Опаковка кърпички, може допълнително да се използва като рафтове за съхранение в банята. 【Материал от неръждаема стомана Premiun SUS304 】 Този матиран черен държач за тоалетна хартия е изработен от висококачествена неръждаема стомана, която е водоустойчива и антикорозионна, може да устои на дневни надраскване, корозия и потъмняване на стенописите, осигурявайки солидна конструкция. 【Супер лесна инсталация 】 Не се притеснявайте за инсталиране, ние предлагаме 2 начина за инсталиране на стена на притежателя за тоалетна хартия, здрава самозалепваща стикер и винтове за настройка, които да отговарят на вашите нужди по носеща способност.Модерен и изчистен дизайн може перфектно се комбинира с различни стилове декор в банята, кухнята, килера, пералното помещение. 【 Е подходящ за големи смываемых салфетки и хартиени ролки 】 размери на кутията и спорта кърпички 7.68 см, може да се побере в салфетки на повечето размери.Държач за тоалетна хартия е с дължина 4,8 инча и достатъчно място за съхранение на ролки тоалетна хартия с различен размер, предлагани на пазара. 【Беспроблемная покупка 】 Ако имате някакви недоволство по отношение на този склад, тоалетна хартия, имаме професионален екип от клиенти, която ще ви помогне, Bjiotun се ангажира да ви предложи безпроблемно пазаруване. Този държач за тоалетна хартия с функция за съхранение позволява по-добре да се съхранява мокри кърпички, дамски принадлежности и други стоки от първа необходимост за баня, ефективно предотвратява попадането на прах и петна от салфетки.

Подробности

Подобни продукти в категория

Мъжки маратонки Apex A6000MX095
  • Новинка
Оценки:

Мъжки маратонки Apex A6000MX095

Изберете размер, за да се запознаете с политиката на връщане на стокатаПлат или текстил.Дължина на мина�

BGN 3.00