• Новинка
ibasenice Поставка за Велотренажера за езда на закрито, Поставка за дисплея на Велосипед, Стойка За паркиране на Велосипеди, Стойка за Bicicleta para Niños, Поставка за велосипе?

ibasenice Поставка за Велотренажера за езда на закрито, Поставка за дисплея на Велосипед, Стойка За паркиране на Велосипеди,

Buyers rating:
BGN 2.67

Налично

ГладьтеПоставка за велосипед- [За съхранение на велосипеди] - Изработена от качествена желязо, велосипедна стойка е трайна за задържане под наем и не деформират след продължителна употреба.Поставка за дисплея-Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока.Искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодаря ви!.СТОЙКА ЗА ПАРКИРАНЕ - Лека, незатейливая и охраняем паркинг.ПОСТАВКА за ДЕТСКИ велосипед - Дръжте си под наем на стойка, никога не му позволявайте да прислоняться до стената на сградата или на дърветата.Стойка за велосипед на закрито - [Мотор] -Дръжте стойка за велосипед, никога не им позволявайте да прислоняться до стената на сградата или на дърветата.Списък на пакета 1 х стойка за паркиране Характеристики -Размер : около 34 х 18 х 25 см под наем. - Изработена от качествена желязо, велосипедна стойка е трайна за задържане под наем и не деформират след дълго използване на велосипед влакчета. - Цвят : черен велотренажерная поставка за каране на ски на закрито. - Много компактен и лек, преносим, много лесна за използване стойка за демонстрация на велосипеди. -Подходящ е за планински велосипеди, балансировочных на автомобили, скутери и т., Подова поставка за паркиране на велосипеди. - Дръж стойка за велосипед, никога не оставяйте прислоняться към стена на сграда или дървета, като към щанда за велотренажера. -Материал : стоманена поставка за показване на мотора. - Лесна, лесна и безопасна стойка за паркиране на велосипеди. -Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване, може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и реалното стока за съхранение на велосипеди.Информация за товарахдворовой под наем за колоезденето Дръжте си под наем на рецепцията, никога не му позволявайте да прислоняться към стена на сграда или дървета agian.

Подробности

Подобни продукти в категория