• Новинка
TS-MAYKA VR Силиконови Облицовки за око, Предна Панел, Маска възглавница за Oculus Quest 2, Защита от пот, Светонепроницаемые, Меки, Удобни, Аксесоари за Многократна употреба н?

TS-MAYKA VR Силиконови Облицовки за око, Предна Панел, Маска възглавница за Oculus Quest 2, Защита от пот, Светонепроницаемые,

Buyers rating:
BGN 1.33

Налично

[Материал на премиум] Накладки за очите Oculus Quest 2 VR са изработени от много устойчив на опън екологично чист силиконов материал, който е мек, тънък, защитен еластичен и лесно деформиран [По-удобен] е направен точно в съотношение 1 : 1 в съответствие с формулата на Oculus Quest 2 за носене.Благодарение на мека и регулируема характеристики силикон, той ще ви осигури по-комфортно носенето. [Качествени детайли] Повърхност е покрита с безвреден за кожата маслен покритие, което е приятно на допир, към него не се придържат пръстови отпечатъци и върху него лесно запылить.На челото нанесени мини частици, а носа тампон се регулира с помощта на прорезей.Предна панел TS-MAYKA VR е направила повече подробности идеални. [Лесна за употреба] Инсталиране или премахване отнема само няколко секунди.Ръчно пране или протирание директно хигиенни кърпа. [Идеален подарък] Това е идеален подарък за деца, любовници, роднини, които обичат да се използва VR Quest 2. TS-накладки за очи със силиконова маска MAYKA VR за Oculus Quest 2 (1 опаковка), изработени от висококачествен силикон екологично чист материал, с меки, приятни за кожата, удобни, лесно миещи функции, ефективни срещу пот, затеняющими, нескользящими, удобни за дълго носене и идеални за любителите на виртуална реалност.

Подробности

Подобни продукти в категория