• Новинка
Капаче за пръстите на 17 бр., Ключалка за врата с Ъглова защита за Детето, Поролоновая рамка, която да запушва с Мультяшными Животни, Обхващащи Врата за Деца, Защита з?

Капаче за пръстите на 17 бр., Ключалка за врата с Ъглова защита за Детето, Поролоновая рамка, която да запушва с Мультяшными

Buyers rating:
BGN 5.99

Налично

★ ТВОРЧЕСКИ cartoony ДИЗАЙН-Защита за затягане на пръстите си в карикатура дизайна може да стане добър за декорация на детски стаи; тя може да бъде отлична за проповядване на децата, за да се избегне опасностНов и модерен стил - това е първият избор на детски инструменти за сигурност. ★ ВИСОКОКАЧЕСТВЕНА рамка, която да ЗАПУШВА от детска пяна -Детска рамка, която да запушва е изработена от екологично чиста пяна EVA, мека, лека, гъвкава и нетоксичен. пяна с технологията Memory technology са подходящи за повечето врати и възстановява първоначалната си форма след отклеивания; тя здрава и ценна. ★ ЗАЩИТНИ ЪГЛОВИ ОГРАДИ - Изпъкнали ъгли плот и крака на стол в домашни условия могат да навредят на бебето; защитно устройство за детска маса помага да защитите вашето дете от остри ръбове и ъгли в дома си.Осигурете на детето по-безопасна среда за растеж. ★ СУПЕР ЛЕСЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ - Задайте защитно устройство за тесни точки отпечатъци отстрани или отгоре на вратата.Когато не се използва, дръж го на дръжката на вратата или да виси на удобно място през дупка в повърхността на продукта. ★ ЕФЕКТИВНО опаковане-В комплекта са включени 5шт защелкивающихся визии за пръстите и 12шт защитни ъглови визии.Това спестява време на избора; Защита на ъглите се прилага за всички видове мебели, включително и за пряко ъглите.Тя хармонично се вписва във всеки стил на оформяне. ★ ТВОРЧЕСКИ cartoony ДИЗАЙН-Защита за затягане на пръстите си в карикатура дизайна може да стане добър за декорация на детски стаи; тя може да бъде отлична за проповядване на децата, за да се избегне опасност.Нов и модерен стил - това е първият избор на детски инструменти за сигурност. ★ ВИСОКОКАЧЕСТВЕНА рамка, която да ЗАПУШВА от детска пяна -Детска рамка, която да запушва е изработена от екологично чиста пяна EVA, мека, лека, гъвкава и нетоксичен. пяна с технологията Memory technology са подходящи за повечето врати и възстановява първоначалната си форма след отклеивания; тя здрава и ценна. ★ ЗАЩИТНИ ЪГЛОВИ ОГРАДИ - Изпъкнали ъгли плот и крака на стол в домашни условия могат да навредят на бебето; защитно устройство за детска маса помага да защитите вашето дете от остри ръбове и ъгли в дома си.

Подробности

Подобни продукти в категория