• Новинка
Облекло Abaodam, Вязаный домашен Любимец, един Малък Аксесоар От Мъниста Премиум-Клас, Китен, Възли Свирки, Лък, Нова Кърпа, Празнични Златни Стоки За Кучета, Луксозен Н?

Облекло Abaodam, Вязаный домашен Любимец, един Малък Аксесоар От Мъниста Премиум-Клас, Китен, Възли Свирки, Лък, Нова Кърпа,

Buyers rating:
BGN 6.40

Налично

Коледен нашийник за КУЧЕТА - Вязаный нашийник за домашни любимци е изработен от безопасен материал, vi, Аксесоари за КОСТЮМИ за ДОМАШНИ любимци - [Лекота на употреба] : край може да се завърже директно за удобство от носенето му, както и може да се переАКСЕСОАРИ ЗА ДОМАШНИ любимци - Шик и изискан яка ще направи вашия малък домашен любимец по-мил и очарователен.КОЛЕДНИ ВРАТОВРЪЗКИ за КУЧЕТА - това изглежда сладък, забавен и ще се превърне в модерен превръзка за кучета и котки.Котешки маточната кърпичка - този нашийник за домашни любимци е оборудван с регулируема каишка, който е удобен за носене.Коледен нашийник за КУЧЕТА - Вязаный нашийник за домашни любимци е изработен от безопасен материал, vi, Аксесоари за КОСТЮМИ за ДОМАШНИ любимци - [Лекота на употреба] : край може да се завърже директно за удобство от носенето му, както и може да се пере.АКСЕСОАРИ ЗА ДОМАШНИ любимци - Шик и изискан яка ще направи вашия малък домашен любимец по-мил и очарователен.КОЛЕДНИ ВРАТОВРЪЗКИ за КУЧЕТА - това изглежда сладък, забавен и ще се превърне в модерен превръзка за кучета и котки.Котешки маточната кърпичка - този нашийник за домашни любимци е оборудван с регулируема каишка, който е удобен за носене.Кръст Бод Пакет включва 1 х нашийник за домашни любимци, Особености -Материал : Вълна нитяной нашийник за котка. - Вязаный яка е много атрактивен и вашия домашен любимец, ще стане още милее след като наденет си за коледни подаръци за котки. - Цвят : Различни отрывные яки котки. - Изработен от удобен и отлично яке нитяного материал и безопасно за използване от шал за дрехи за котки. - Идеален за ежедневна употреба, партита, Коледа, Хелоуин, на рождени дни, сватби и снимки. - Нашийник, украсен с мъниста, прави вашия домашен любимец по-хубав и по-модерен декоративен шейным шал за коте. - Котешки нашийник се регулира, така че да се побере яка под котешки маточната кърпичка желания размер.Информация за стоки Пет доставя Лъскав нашийник на домашен любимец, който ще направи вашия малък домашен любимец все още милее.

Подробности

Подобни продукти в категория