• Новинка
Кутия за декор на Банята с 2 Страни, Забавен Държач за Тоалетна Хартия, Дървена Кутия за съхранение на Тоалетна Хартия, Кошница За Съхранение на Тоалетна Хартия с Ве?

Кутия за декор на Банята с 2 Страни, Забавен Държач за Тоалетна Хартия, Дървена Кутия за съхранение на Тоалетна

Buyers rating:
BGN 14.39

Налично

【Кутия за декор на банята е с две страни】 : Тази кутия за декоративни книга организатор за баня е сладък надпис на всяка дълга странаВие сте длъжни да рассмеетесь над тези сладък, уникален и практичен произведение на изкуството.Държач за тоалетна хартия е изработена от масивно дърво и е деревенскую финалът е със здрава дръжка от естествена въже за лесно преместване .БЕЗ изкуствени цветя, включително. 【МНОГОФУНКЦИОНАЛНА КУТИЯ за съхранение на над тоалетна】- Тази дървена кутия-органайзер за фермерска къща идеална за съхранение на горната част на тоалетната чиния.Или можете да използвате и като притежател за кухненски аксесоари, тоалетна масичка или дървена декоративна пощенска кутия.Добре се показва на масите, тумбочках или маса. 【КАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ, КОИТО продължават ДЪЛГО】- Красива кутия за декорация на баня в селски стил, изработен от 100% масив дърво и дръжки от 100% естествена пеньковой въже.Той е много экологичен, издръжлив и траен за продължителна употреба.Букви, боядисани ръчно, не беля във влажно състояние.Благодарение на гладка повърхността му е лесно да се почистват с кърпа. 【ЗАБАВНА ИДЕЯ за ПОДАРЪК】 - Изберете своята баня с помощта на тази забавна кошници за тоалетна хартия.Следвайте впечатление на своите гости и приятели, нека ги накара да си чувство за хумор и да се забавлявате.Той е опакован в красива цветна кутия, която е идеална като мил подарък за нов дом на членовете на вашето семейство, приятели и колеги. 【100% ГАРАНЦИЯ БЕЗ РИСК】 - Ние сме сигурни, че този държач за тоалетна хартия, създаден, за да направи вашия дом още по-приятно място за пребиваване, ще ви хареса.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас и ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа!. ANRXNCY се фокусира върху предлагането на творчески продукти за дома за клиенти.Нашата мисия е да се даде възможност на всеки клиент да живеят по-ефективна, организирана и пълноценен живот.

Подробности

Подобни продукти в категория

3дрозный Градински флаг, Бял
  • Новинка
Оценки:

3дрозный Градински флаг, Бял

Размери (в инчове) : 8 x 8 W x 0,5 D Paste от лъскава керамични плочки с размери 6 x 6 инча.Keyhole в задната част на рамк

BGN 18.20