• Новинка
Кът Вилици REMYS Цветни Удобни Прибори за 4 в 1 Комплект С Пластмасова Дръжка, Огледален Нож От Неръждаема Стомана, Вилица, Лъжица, Екологично Чисти Прибори за Домашна ?

Кът Вилици REMYS Цветни Удобни Прибори за 4 в 1 Комплект С Пластмасова Дръжка, Огледален Нож От Неръждаема Стомана, Вилица, Лъжица,

Buyers rating:
BGN 6.20

Налично

Тези вилици са идеални за ежедневна вечеря и може да се пристъпи към по-официални развлечения ♛ Набор от прибори за хранене от неръждаема стомана ★ прибори за хранене от хранително-вкусовата неръждаема стомана 430 и масивно дърво предпазват вашето здраве. ♛Нож, вилица и лъжица в комплект.Идеален за приготвяне на спагети, супи, десерти, торти и така нататък. ♛ Полипропилен пластмаса, той е полезен за съхранение и защита на вашия комплект прибори за хранене, както и удобна за носене в чанта, раница или ранце и така нататък. ♛Дойде по-удобно в колата, къмпинг, на почивка и не само.Екологично чисти съдове, кажи "няма да бъде еднократен", това е начин на защита на околната среда при използване на прибори за еднократна употреба.Брой теми 4Материал неръждаема стомана Цвят на дърво и неръждаема стомана (един комплект), Устойчиви на петна, Да, могат да се мият в съдомиялна машина : Да.

Подробности

Подобни продукти в категория

Тозилат-PEG-тозилат, 1 (5 г)
  • Новинка
Оценки:

Тозилат-PEG-тозилат, 1 (5 г)

ТозилатPEGТозилат представлява линеен бифункциональный PEGреагент с две тозильными групи, също така наре

BGN 2.33