• Новинка
SOUTH SHORE ДРЕБНО, LLC Люспи за хранене тропически риби Премиум клас- 2,5 кг Насыпного храна за риби | Балансирано по хранителни свойства на храна за риби| Цветни тропическ?

SOUTH SHORE ДРЕБНО, LLC Люспи за хранене тропически риби Премиум клас- 2,5 кг Насыпного храна за риби | Балансирано по хранителни

Buyers rating:
BGN 0.33

Налично

✅ Питателна и балансирана диета : Люспи от тропическа риба - това е висок клас храна за всички тропически риби; в състава му влиза брашно от бяла риба, която е добре балансирани, за да отговорят на нуждите на тропически рибиБяла риба съдържа по-висок процент на протеини и по-малко мазнини, което я прави много полезна за вашите риби. ✅ Висококачествени съставки : Въпреки че са полезни риба се приготвят от брашно от бяла риба, в техния състав, също се предлагат скариди, скариди в саламура, планктон, крил, рибено масло от ламинарий, лецитин и спирулина, които подобряват цвета и хранителната стойност на рибно брашно и подобряват цвета на храната. ✅ Лесно смилаема : Люспи лесно се усвоява, тъй като се състоят от настърган цяла риба или на части, което улеснява усвояването на риба от необходимите й хранителни вещества.Тези пелети са лесно смилаеми и са подходящи за млади или дребни риби. ✅ Са обогатени с минерали и витамини : Люспи са обогатени с витамин С, което ги прави пълноценна диета за вашата тропическа риба. Витамините са необходими за поддържане на нормален растеж и здравето на рибата.Те често не се синтезират от риба и трябва да бъдат включени в диетата. ✅ Се използва sig : бяла риба - най-полезните видове риби.В световен мащаб производството на рибно брашно около 90% се пада на мазни видове риба (стандартна рибно брашно), като сардини, аншоа, мойва и скумрия, и по-малко от 10% - на бяла риба като треска и пикша.Бяла риба съдържа по-висок процент на протеини и по-малко мазнини.Което я прави много полезна за вашите риби. ✅ Подходящи за широк спектър от риби : Нашата храна е безопасна за сладководни тропически риби, като например гупи, моли, плащай, тетры, на сома-коридори, loaches, дискусы, морски ангели, контри, гурами, и най-дребните риби, които ги обичат. ✅ Компания, която притежава и управлява ветеран. За гарантиране на 100% удовлетворение!Ако имате някакви въпроси, моля, информирайте ни за пълно възстановяване.

Подробности

Подобни продукти в категория

Шаблони MajeMask слънчев Лъч
  • Новинка
Оценки:

Шаблони MajeMask слънчев Лъч

Направено във ВеликобританияВисококачествен шаблони Myler.Лесен за почистване.Направено във Великобрит�

BGN 16.80