• Новинка
Преносима радиостанция KAYRILA за деца, двустранно радио, лесно за употреба за момичета и момчета, Красиви играчки под формата на Прасе, за къмпинг, активни занимания (?

Преносима радиостанция KAYRILA за деца, двустранно радио, лесно за употреба за момичета и момчета, Красиви играчки под формата

Buyers rating:
BGN 11.99

Налично

【Супер симпатичен външен вид】 Супер симпатично прасе външен вид - най-добрият подарък играчка за децаФини форми могат да събудим в децата вътрешна радост. 【За Управление на един бутон】 Специално разработен за деца.Просто включете мини-радио и щракнете върху бутона, за да се говори, бутон за големи, така че децата да могат да кликнете, няма по-сложни операции, не се изисква. 【Детски уоки-токита премиум-клас】 Отличен материал за PC осигурява оптимална стабилност и защита от аварии.Обмислен дизайн на винта на гърба на капака позволява на децата да не се отваря задния капак и да не поглъщат батерии или малко винтче. 【Чист звук - ефективен инструмент за укрепване на общуване с детето.Освен това, начинът на комуникация "един към един" и "един до няколко" осигурява на децата по-голямо удоволствие от правенето на закрито и на открито.Портативна радиостанция - това е неочакван подарък за вашите деца.Предпазен винт, предназначени за деца, умен винт, което предотвратява спад, може да се предотврати случайно проглатывание деца и да се предотврати загуба на Лекотата на инсталиране на батерии 1. Разхлабете винта на капака на отделението за батерията (отвертка в комплекта не са включени) 2. Махнете капака на отделението за батерията 3. Поставете 2 батерии тип AAA с правилната полярност.(Батерията не е включена в комплекта) 4. Затворете и завинтите капака на устройството HD Sound Използването на технологията clear вокална осигурява по-ясен глас и стабилни сигнали за Качеството на звука е по-ясна и по-гладко, по-чист звук може да се получи дори на много оживени места.

Подробности

Подобни продукти в категория