• Новинка
SEWACC 12 листа Керамика Цветен Стикер Цветен Порцелан, Керамика Температурен Хартия Керамични Переводные Етикети на най-Високо Китайски Емайл Подглазурный Надглазу?

SEWACC 12 листа Керамика Цветен Стикер Цветен Порцелан, Керамика Температурен Хартия Керамични Переводные Етикети на най-Високо

Buyers rating:
BGN 3.33

Налично

ПРЕВОДНА стикер с възможност за рязане - Четка с вода веднъж пискюл, че отново се овлажняват и скулптура, удобна за работаЛуксозен преводна стикер - притежава износоустойчивост, много нежна и е удобно да се работи със собствените си ръце.ХАРТИЯ ЗА ПРЕХВЪРЛЯНЕ на КЕРАМИКА - Можете да разделите хартия за прехвърляне на глина в различни форми и размери, в зависимост от вашите нужди.ПРЕВОДНА СТИКЕР ЗА КЕРАМИКА - Книга за прехвърляне на глина са изработени от висококачествени и здрави материали, безопасен и практичен за употреба.ЕТИКЕТИ от ЕМАЙЛИРАН ГЛИНА - най-лесният и щедър дизайн, плавни линии.Можете да го изгори във фурната и чакам резултат.Списък опаковка от 12 листа, глина и подглазурной хартия Характеристики - След изсъхване разкриване на приложената хартия с цветен модел, фигура ще бъде отпечатан на празен преводна стикер за керамика. - Размер : Около 54,00 X37,00 X0,10 см / 21,22 X14,54 X0 листа за прехвърляне на глина. - Избършете с хартия вода и напълно намокрете си.Завършени ефект ще бъде забележителен и атрактивен керамика . - Подходящи за широка гама от занаяти собствените си ръце, практични за използване, характерен и изтънчен дизайн, керамични етикети на керамика. - Материал : Хартиени листове за сублимация цветове - Работа с лист подглазурной хартия "Направи си сам", лесно, можете да се справят със собствените си ръце тънка переводную стикер. - Добре изработена хартия за прехвърляне на глина да не се скъса лесно и има добра текстура, подходяща за рязане. - Цвят : както е показано Информация за красива керамика decal Goods Керамични етикети подглазурная хартия Този стикер от керамични висока температура хартия е направена от висококачествен материал, което е много практично. класическа преводна хартия с проста конструкция я прави лесна за употреба.Керамични подглазурная хартия е Много подходящ за украса.хартия за прехвърляне на водни пързалки и това може да бъде най-добрия избор.

Подробности

Подобни продукти в категория