• Новинка
Защитно фолио за екрана на телевизора KFGDFD Blu-ray с антирефлексно покритие Намалява умората на очите и предпазва от късогледство Масло срещу пръстови отпечатъци, шир?

Защитно фолио за екрана на телевизора KFGDFD Blu-ray с антирефлексно покритие Намалява умората на очите и предпазва от късогледство

Buyers rating:
BGN 47.37

Налично

● ФУНКЦИЯ за ЗАЩИТА от СИНЯ светлина : защитен панел за екрана Защитна лента от синя светлина, предназначени за намаляване увреждане на очитеСлед инсталиране на защитен панел за екрана на телевизор светофильтр синя светлина настолен компютър на телевизора става мека, изображение ясно, и очите се чувстват много комфортно. ● Функция : Защитно фолио за екрана на телевизора със защита от синя светлина да се филтрира синя светлина и отнемат умората на очите от компютъра ви, помага ви да спи по-добре, предпазва от умора на очите / предпазва вашия сън. ● ПОКРИТИЕ против надраскване : панел за защита на екрана.Покритие против надраскване, PET материал, твърдост 4 H, предпазва вашия телевизор от деца и домашни любимци. ● Лесна инсталация : Защитно фолио за екран Blu-ray залепен от всички страни, се инсталира лесно, има добра пропускливост на въздуха, може многократно ламинироваться, без остатъци от лепило, без инструменти в рамките на няколко минути.Просто отворете опаковката и наклейте нова защитен филм върху телевизор с плосък екран. ● TRUE COLOR : защитете очите и съня, но при това се пропускат през екрана безвредна светлина, което означава липса на ретро-оранжев оттенък - просто пълноцветен кристално чист екран. ● ФУНКЦИЯ за ЗАЩИТА от СИНЯ светлина : защитен панел за екрана Защитна лента от синя светлина, предназначени за намаляване увреждане на очите.След инсталиране на защитен панел за екрана на телевизор светофильтр синя светлина настолен компютър на телевизора става мека, изображение ясно, и очите се чувстват много комфортно. ● Функция : Защитно фолио за екрана на телевизора със защита от синя светлина да се филтрира синя светлина и отнемат умората на очите от компютъра ви, помага ви да спи по-добре, предпазва от умора на очите / предпазва вашия сън. ● ПОКРИТИЕ против надраскване : панел за защита на екрана.Покритие против надраскване, PET материал, твърдост 4 H, предпазва вашия телевизор от деца и домашни любимци. ● Лесна инсталация : Защитно фолио за екран Blu-ray залепен от всички страни, се инсталира лесно, има добра пропускливост на въздуха, може многократно ламинироваться, без остатъци от лепило, без инструменти в рамките на няколко минути.Просто отворете опаковката и наклейте нова защитен филм върху телевизор с плосък екран. ● TRUE COLOR : защитете очите и съня, но при това се пропускат през екрана безвредна светлина, което означава липса на ретро-оранжев оттенък - просто пълноцветен кристално чист екран.Марка : KFGDFDD не се притеснявайте за това, че вашият телевизор / монитор настолен могат да бъдат надраскани или небрежно надраскани детето си, защото нашата защитно фолио за екрана може да ви помогне да реши проблема.

Подробности

Подобни продукти в категория