• Новинка
Balacoo 2 Комплекта Практичен Каишка С Принтом Домашни Любимци и Професионален Пор, Подобен на Плъх, с Мрежесто Аксесоар, Крило Заек, Калници за Домашни Любимци, Въже, К?

Balacoo 2 Комплекта Практичен Каишка С Принтом Домашни Любимци и Професионален Пор, Подобен на Плъх, с Мрежесто Аксесоар,

Buyers rating:
BGN 2.67

Налично

ПРАКТИЧЕН КАИШКА за ХАМСТЕР и ПРОТЕИНИ - придайте на вашия домашен любимец, с модерен външен видМодерен дизайн - това са вашите уникални приятели-домашни любимци.АКСЕСОАРИ за ДОМАШНИ любимци - Изработени от качествен материал, който е нежен и осигурява на вашия домашен любимец комфортно носенето.КАИШКА за БЯГАЩА ИЗДЕЛИЯ - Отлично качество на изработка, допълнително ръчно преди всеки детайл, за да му се даде шикозен вид.ПОВОД за МОРСКО СВИНЧЕ - Шлейка за заек с каишка достатъчно лека, позволява на вашия домашен любимец се чувствате без усилие по време на носене.Въже за ТЕГЛЕНЕ заек - Шлейка за заек с каишка, която много лесно и удобно да се облича и да стреля на вашия домашен любимец.Осъществяване Списък 4 x елеци 4 x каишки Характеристики -Това облекло е много лек, и това няма да се отрази на играта на вашия домашен любимец, така че ще бъде по-удобно за носене каишка за хамстер с камбана. -Размер M : около 19-21 см /7,48-8,27 инча (обиколката на врата); 23-26 см/9,06-10 шлейка за коте. -Материал : Деним повод за морско свинче -Лесно се побира и се отстранява.Подходящ за повечето видове колан за кученца от малки домашни любимци. -Размер S : около 14-17 см /5,51-6,69 инча (обиколката на врата); 18-22 см /7,09-8 годишна шлейка за протеини. -Ефективно поддържане на уют на вашия домашен любимец.Подходящ за повечето видове активен отдих в закрити помещения и на открито с каишка за ходене на заек. -Подарък за вашия домашен любимец.Покажи им любовта и грижите в костюм на Заек. -Цвят : както е показано на фигура, шлейка за заек -Прави вашия приятел-домашен любимец по-хубав, очарователен и привлекателен. шлейка за чинчила.Описаниетоваров Модерен реквизит за снимки и прекрасен дизайн, никога не устаревающий.скъпа шлейка за зайци е Лека, дишаща, изискан шивашки, не е лесно.каишка за порове-плъхове, Този комплект жилетка и каишка за домашен любимец е много подходящ за снимки, разходки и посещения на различни партита, които правят вашия домашен любимец в центъра на вниманието на тълпата.

Подробности

Подобни продукти в категория