• Новинка
Системата за закрепване на стълбата, за микробуса - Универсална стойка за стъпала на микробуса SmartTote2 | Преносими кошчета за боклук за колата | Мотора | Столове - Тетф?

Системата за закрепване на стълбата, за микробуса - Универсална стойка за стъпала на микробуса SmartTote2 | Преносими кошчета

Buyers rating:
BGN 51.14

Налично

Каишка (включени в комплекта) е приложен за всички марки лотарияСпестява ценно място за съхранение.Също така побира мотори, столове и много други - с тегло не повече от 50 кг., здрав и Издръжлив.По-хигиенично, отколкото за съхранение в отделение на микробуса. [ГЪВКАВОСТ] : Система за закрепване на стълбата на колела за съхранение и транспортиране на всички марки преносими кутии за боклук, също може да се използва като багажник за велосипед или на стола. [ДИЗАЙН] : Стълбищна стойка е изработена от лек алуминий и може да бъде надеждно поставени на всяка стълба за микробуси с максимално натоварване 50 кг. [ФИКСИРАЙ] : Определяне на стълбата, се поставя на място с помощта на метални скоби и винтове.85-инчов найлонов колан, сигурно предоставя чанта, под наем или на стол. [ПОЛЗАТА] : Спестява ценно място за съхранение и е по-гигиеничным решение за транспортиране на вашия преносим контейнер за боклук. [ГЪВКАВОСТ] : Система за закрепване на стълбата на колела за съхранение и транспортиране на всички марки преносими кутии за боклук, също може да се използва като багажник за велосипед или на стола. [ДИЗАЙН] : Стълбищна стойка е изработена от лек алуминий и може да бъде надеждно поставени на всяка стълба за микробуси с максимално натоварване 50 кг. [ФИКСИРАЙ] : Определяне на стълбата, се поставя на място с помощта на метални скоби и винтове.85-инчов найлонов колан, сигурно предоставя чанта, под наем или на стол. [ПОЛЗАТА] : Спестява ценно място за съхранение и е по-гигиеничным решение за транспортиране на вашия преносим контейнер за боклук.Системата за закрепване на стълбата, за микробуси Тетфърдското осигурява допълнително място за съхранение на всяко превозно средство за почивка със стълбище.Система за закрепване на стълбата може да се използва като переносную багажник за боклук, като велосипедную багажник, като багажник за столове, а също така побере всички други елементи, с тегло не повече от 50 кг., Изработени от леки алуминиеви, дръжки снабдени с гумени втулками, за да се предотврати изпадане на предмети.Стойка с височина 21-1/2 инча и излиза навън в 14-1/2 инча.

Подробности

Подобни продукти в категория

ATEN 2-ПОРТОВ USB-PS/2 KVM CS82U
  • Новинка
Оценки:

ATEN 2-ПОРТОВ USB-PS/2 KVM CS82U

Превъзходно качество на видео 2048 x 1536; DDC2 BИзбор на компютър с помощта на бутоните на предния панел, клав�

BGN 0.33
Шаблони за scrapbooking S-135 X 7,9 3,9 Инча
  • Новинка
Оценки:

Шаблони за scrapbooking S-135 X 7,9 3,9 Инча

пластмасов фолио с дебелина 200 м, млечно бялаустойчив на растворителям.Многофункционални.Шаблони се по�

BGN 0.33