• Новинка
врата копчето 2 елемента Вратата Чука Кръг Handlesring Дръжки на Вратите от сплав С Дърпа Дръжката на чекмеджето на Шкафа за Оборудване (Цвят: черен размер: 43X41 мм)

врата копчето 2 елемента Вратата Чука Кръг Handlesring Дръжки на Вратите от сплав С Дърпа Дръжката на чекмеджето на Шкафа за

Buyers rating:
BGN 1.33

Налично

Издръжлив и лесен за инсталиране качествен и не выцветающий.Образуват комплектен монтаж на винт, удобни за използване са приятни на допир.Чудесен помощник за изтегляне на чекмеджетата, шкафове и други мебели.Модерна, здрава, от неръждаема стомана, елегантен дизайн, който лесно да избледняват. дръжка за тоалетна, дръжки на чекмеджета, дръжки на шкафове, мебели за дома дръжка и т., Издръжлив и лесен за инсталиране. качествен и не выцветающий.Образуват комплектен монтаж на винт, удобни за използване са приятни на допир.Чудесен помощник за изтегляне на чекмеджетата, шкафове и други мебели.Модерна, здрава, от неръждаема стомана, елегантен дизайн, който лесно да избледняват. дръжка за тоалетна, дръжки на чекмеджета, копчета кабинет, кабинет дръжка и т. Функция : Издръжлив и лесен за инсталиране. качествен и не выцветающий.Образуват комплектен монтаж на винт, удобни за използване са приятни на допир.Чудесен помощник за изтегляне на чекмеджетата, шкафове и други мебели.Модерна, здрава, от неръждаема стомана, елегантен дизайн, който лесно да избледняват. дръжка за тоалетна, дръжки на чекмеджета, дръжки за шкафове, мебели за дома дръжка и т., Материал : цинк сплавцвет : черен, златен, матиран никел, светъл ХромраЗмер : 43x41 мм Списък : 2 x Кнопкипримечания : 1. При измерения ръчно, моля, имайте предвид разликата в 1-3 виж 2. От екрана на компютъра реалния цвят може да се различават малко от снимките, моля, разберете, благодаря.Продава се само на основните стоки, други декорации не се продават.Цвят : Моля, имайте предвид, че поради светлинни ефекти, настройките за яркост / контраст на монитора и т. може да има някои малки разлики в цветовото тон снимки на уеб сайта и реалната стока.

Подробности

Подобни продукти в категория