• Новинка
Комплект Бижута DOITOOL Комплект Бижута Твердосплавное Тренировка За Производство на Бижута Ръчна Бормашина Връх От Волфрамов карбид Набор от Тренировки за Зидария ?

Комплект Бижута DOITOOL Комплект Бижута Твердосплавное Тренировка За Производство на Бижута Ръчна Бормашина Връх От Волфрамов

Buyers rating:
BGN 4.42

Налично

Дизайн на ръчни бижута тренировки за смола в по-голяма степен съответства на механиката на човекаПо-добре за мощност, без приплъзване.Подходящо бижу тренировка за смола за дърво, орех, хълм, мъниста, кехлибар, пчелен восък, комплекти малки модели и т. се Използва за пробиване на малки дупки в дърво бижута, сверлом за смола, глина, полимерна глина, полимерни мъниста, перли или други не са прекалено твърди повърхности, които помагат да правят колиета, обеци, гривни, висулки и др Операция бижута за пробиване на смола е проста.Дръж си главата наведена, а след това завийте средата, и ще можете да пробие дупка.Всичко това е в кутия с бижута дрелью за смола, която е много лесно да се съхранява.Могат да бъдат направени дупки с всякакви размери.Характеристики - Сребрист Сребрист.- Материал Алуминиева сплав + стомана. 40 см Предпоставка включва 1 бр. ръчна бормашина 10 бр.

Подробности

Подобни продукти в категория