• Новинка
PETLIBRO 4/8 Опаковки Сменяеми Филтри за Чешма за котки от неръждаема Стомана 67 грама/2 л 101 унция/3 л, Фонтан за домашни любимци с Регулируем Поток на Водата, Супер Тих Дис?

PETLIBRO 4/8 Опаковки Сменяеми Филтри за Чешма за котки от неръждаема Стомана 67 грама/2 л 101 унция/3 л, Фонтан за домашни

Buyers rating:
BGN 8.66

Налично

О : За здравето на вашия домашен любимец се препоръчва да се сменят филтри, почистване на помпа и фонтана на всеки 2 седмициОтговор : В пиратски филтъра се използват по-евтини и по-нестандартни материали, което може да застраши здравето на вашия домашен любимец ! ! !Моля , бъдете внимателни ! ! !. 【Идеална за засаждане】 е Съвместим с нашите водно фонтан PETLIBRO Cat обем 67 грама/2 л 101 унция/3 литра от неръждаема стомана, модел : PLWF003 / PLWF006. 【Съвети】 Моля, купувайте филтри ture PETLIBRO, за да се гарантира ефект на филтриране; пиратски филтри могат да навредят на здравето на вашия домашен любимец! ! !. 【Пратката съдържа】 Комплект от 4 съвместими филтри и 4 гъби, които лесно се подменят, като предоставя по-голяма защита на вашия домашен любимец. 【ПОГРИЖЕТЕ се за ЗДРАВЕТО на ВАШИЯ домашен ЛЮБИМЕЦ】 Подобрен филтър се състои от памук слой с активен въглен и йонообменна смола.Той може ефективно да изтриете вълна, тежки метали и подобрява вкуса на водата, така че домашните любимци могат да пият чиста и прясна вода през целия ден, което помага да се увеличи консумацията на вода и намаляване на риска от инфекции на пикочните пътища. 【ПРЕПОРЪКИ】 За прах с активен въглен (която няма да навреди на вашите домашни любимци) не се озова във водата, моля, накиснете филтъра във вода за 15 минути и измийте го под течаща вода преди да се използва.В зависимост от честотата на пиене на вашия домашен любимец и количеството на домашни любимци, наслаждавайки се на фонтан, сменяйте филтъра на всеки 2-4 седмици. 【Срока на използване】 Набор от сменяеми филтри на 2 месеца (4 опаковки). 【Идеална за засаждане】 е Съвместим с нашите водно фонтан PETLIBRO Cat обем 67 грама/2 л 101 унция/3 литра от неръждаема стомана, модел : PLWF003 / PLWF006. 【Съвети】 Моля, купувайте филтри ture PETLIBRO, за да се гарантира ефект на филтриране; пиратски филтри могат да навредят на здравето на вашия домашен любимец! ! !. 【Пратката съдържа】 Комплект от 4 съвместими филтри и 4 гъби, които лесно се подменят, като предоставя по-голяма защита на вашия домашен любимец.

Подробности

Подобни продукти в категория