• Новинка
FOMIYES 10 бр. Кръгла Нескользящий мат, Лепкава подложка за арматурното табло на Автомобила, Противоскользящий Титуляр за Телефон, Подложка за ключове, Парфюм телефон (?

FOMIYES 10 бр. Кръгла Нескользящий мат, Лепкава подложка за арматурното табло на Автомобила, Противоскользящий Титуляр за Телефон,

Buyers rating:
BGN 5.33

Налично

Можете директно да се измие с вода, избършете с противоскользящий мат, може да се използва повторноТопъл съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. Може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока.Искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодаря ви!.Мат е изработен от силиконов материал, едновременно мек и еластичен.Изработен е от висококачествен материал, здрав и практичен за употреба. еластичен участък, еластичност, лесно се поддава на деформации.Описание на Този обект представлява противоскользящий мат, изработен от екологично чист полиуретан. тампон върху таблото, в която се използва нескользящий полиуретан индустриален клас.Поставете вашия мобилен телефон, химикалки, ключове, монети, MP3, очила върху всяка un-dyed на таблото.Нов и подобрен лепкава подложка, предназначен за по-лесен достъп.Характеристики - Цвят : както е показано на фигурата. - Материал : PU. - Размер : около 8 x 8 x 0,5 виж - е Изработен от висококачествен материал, здрав и практичен за употреба. - Този обект има защита от излагане, не се топи и не се напуква през горещото лято. - Сложете авто подложка на таблото на колата, мобилни телефони, парфюми, цигари, писалки, монети, слънчеви очила и всякакви други предмети върху него отгоре, те не соскользнут дори и при спиране или вибрации. - Мат е изработен от силиконов материал, едновременно мек и еластичен. Ефект нескользкости по-добре. - Можете директно да се измие с вода, избършете с противоскользящий мат, може да се използва повторно. - еластично разтягане, еластичност на кожата, трудна деформация. - Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. Може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока.Искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодарим ви!Пратката включва 10 х нескользящих постелки.

Подробности

Подобни продукти в категория