• Новинка
22-Цолови Светло-кафявите Перуки на дантели от човешка коса 13x4 HD Прозрачни Прав Перуки на Дантели от Човешка коса, предварително выщипанные с детски коса 150% плътнос?

22-Цолови Светло-кафявите Перуки на дантели от човешка коса 13x4 HD Прозрачни Прав Перуки на Дантели от Човешка коса, предварително

Buyers rating:
BGN 1.67

Налично

Това е 100% човешка коса, така че можете да ги къдриНие любезно ви предлагаме 150 ℃/302 F. Моля, малешевската и температурата бавно, е по-добре предпазва вашия перука.Това е 100% човешка коса, така че можете да ги боядисване и обезцветяване.Ние искрено препоръчвам ви първо да вземете няколко косъма, за да напишете текст.Моля, обърнете внимание по време на боядисване на коса и температурата на боядисване.Могат да се разделят на средната част и на страничната част.Може да се направи на кок за коса.Може да се направи наполовина нагоре, наполовина надолу.Перуки с буйна коса може да ви направи по-привлекателни.Той е отличен за много случаи, независимо дали е на парти, рожден ден, сватба или Коледа, и ще ви направи по-блестяща. ?【Имбирно-оранжеви перуки от естествена коса на дантели Материал】 : сурови перуки от естествена коса, бразилски естествен косъм, 10А клас от черни жени, изрязани младите момичета.Меките, чисти, удобни и копринена.когато, Не спутывается, Може да бъде Рестайлинговым, Вьющимся, Боядисани, отбеленным, Дългосрочно, за многократна употреба, издържа дълго време. ?【Джинджифил права перука от човешка коса 】 : прозрачна дантела 13x4 HD е подходящ за повечето типове кожа.По-фините дантели добре се съчетава с цялата кожата.Косата може да се раздели в средата, разделена по средата и всяка част от него.Можете също така да плитка коса, Връзвам на опашка и да Направи Всяка прическа, която ви харесва. ?【Размер шапки за червени перуки от човешка коса】 : Средна шапчица размер на 21,5 - 22,5 инча, регулируема каишка и 3 гребени, с помощта на гребен и ластик, подходящ за всички голове, лесно се инсталира и да се носят. ?【Перуки, изработени от човешка коса отпред 13x4 на дантели】 : HD прозрачен перука, завързана с детски коса, избелени възли и предварително выщипанными с естествената линия на растеж на косата, благодарение на което перука изглежда много естествено, като вашата собствена коса. естествен и модерен, той може да ви направи по-ярки в тълпата. ?【 Предимство имбирно-оранжев перука Hage перука от човешка коса 150% плътност, 14-32 инча в наличност Има красив външен вид и мека текстура, можете да го носите за всеки повод.Доставка, бърза доставка и някои подаръци. Човешка коса 150% плътност, светло кестенява пряка човешка коса.Цвят на косата : светло-кестен, може боядисване, обезцветяване, прави къдрене (на апарат), изправяне и оформите отново, като вашата собствена коса.

Подробности

Подобни продукти в категория