• Новинка
DOITOOL Рафтове За Съхранение Органайзер Полк Тоалетка Рафтове За Съхранение на Iron Рафтове За съхранение на Жп Полк За Съхранение на Стенни Фалшиви полици За Баня Раф?

DOITOOL Рафтове За Съхранение Органайзер Полк Тоалетка Рафтове За Съхранение на Iron Рафтове За съхранение на Жп Полк За Съхранение

Buyers rating:
BGN 5.50

Налично

Стелаж за съхранение на тоалетни : плъзгаща Се конструкция помага за запазване на шампоан, сапун и тоалетни принадлежности, сухиIron рафтове за съхранение : Iron материал, осигуряващ естетичност и устойчивост.Жп полк за съхранение : Уникален дизайн я прави украса у дома.за използване в кухнята, в банята и навсякъде другаде, където ви харесва.Етажерка за баня : Iron рафтове за съхранение осигурява удобно и рационално използване на пространството.Рафтове за съхранение в банята : за кухня, баня и тоалетна, голям капацитет и чист.Стелаж за съхранение на тоалетни : плъзгаща Се конструкция помага за запазване на шампоан, сапун и тоалетни принадлежности, сухи.Iron рафтове за съхранение : Iron материал, осигуряващ естетичност и устойчивост.Жп полк за съхранение : Уникален дизайн я прави украса у дома.за използване в кухнята, в банята и навсякъде другаде, където ви харесва.Етажерка за баня : Iron рафтове за съхранение осигурява удобно и рационално използване на пространството.Рафтове за съхранение в банята : за кухня, баня и тоалетна, голям капацитет и чист.Списък на пакетите 1 x рафтове за съхранение Характеристики - Уникален дизайн позволява да се запазят за украса на дома.за използване в кухнята, в банята и навсякъде другаде, където ви харесва, полици за съхранение на тоалетни принадлежности. - Размер : Около 27x11x5 см рафтове за съхранение в банята. - Материал : Жп полк за баня. - Плъзгаща се конструкция ще помогне да се запази шампоан, сапун и тоалетни принадлежности, сухи на желязна етажерка за съхранение. - Железен материал, осигуряващ естетичност и устойчивост с желязна стойка за съхранение. - за кухня, баня и тоалетна, голям капацитет и чистота. - Iron рафтове за съхранение осигурява удобно и рационално използване на пространството.Информация за стоки, Рафтове за съхранение в банята Хора, за удобно и многофункционально организиране на предмети за ежедневна употреба. етажерка за баня Е практически жп полк, която е монтирана на стената в банята и тоалетната за поставяне на хартиени кърпи и шампоан, сапун и тоалетни принадлежности.

Подробности

Подобни продукти в категория

Стол Lexicon Elle Accent, сив
  • Новинка
Оценки:

Стол Lexicon Elle Accent, сив

Един (1) стол с акцентТапицерия от сива ленена тъкан.Рамка от масивно дърво с тапицерия под орех.Ретрости

BGN 1.00