• Новинка
ZHJBD Градински Аксесоари,Старомодна Чугун Камбанка Чугун Камбанка За Подаване на Храна Звънец Външен Или Вътрешен Стенен монтаж Декоративен Старинен Звънец За укр?

ZHJBD Градински Аксесоари,Старомодна Чугун Камбанка Чугун Камбанка За Подаване на Храна Звънец Външен Или Вътрешен Стенен

Buyers rating:
BGN 0.33

Налично

Градински декорации, ретро градинска мебел 【Висококачествени материали】 : Изработен е от висококачествен чугунного материал, красив външен вид, прозрачна текстура, здрав и издръжлив 【Определяне】 : Това е мултифункционален окачен звънец, който може да се използва като звънец или звоночек за вечеря, както и като подарък за любим човек.Това може да работи перфектно.Гласът му е ясен и силен. 【Античен стил】 : Ретро-стил, наситен цвят и елегантна повърхност с антикорозионна обработка.Мелодията на звънене е такава, моля не се колебайте да го използвате. 【Изключителна изработка】 : Свирки ръчно изработени гласове традиционен майсторство.На повърхността се прави в шероховатом ретро стил с усещане за масивност. 【Интересен дизайн】 : Независимо от това, дали е вътре или вън, ни железен камбаната да удари в очите.Симпатичен и триизмерен моделирующий дизайн.Много подходящ за декорация на дома, на улицата, градина или двор.Ретро-индустриален стил, истинска мода, - това не е истерия на масите, а израз на личен стил и стремеж към творчество в жизнена позиция, която е един вид оттенък и знак на висока оценка.материал : метал.Приложими сценарии на : дворове, градини, хижа, веранди, градини, магазини, дворове и на всяко място, което ви харесва. Размер : 21,7 * 11,6 см (8,5* 4,5 инча). За продажбите : Ние продаваме само градински окачване, както и други стоки, са подпори. За разликата в цвят : поради такива фактори, като околната светлина и дисплей, цвят на изображението може да се различават малко от реалните цветове.Моля, обърнете се към самия продукт. За размер : изработено ръчно и измерва, размер на изделия може да има грешка, обща грешка е 1-3 см, това е нормално явление, моля, обърнете се към самия продукт. Директни продажби от фабриката : Ние ще доставим в рамките на 1-3 работни дни, а срокът за доставка е от 7-15 работни дни. Ние имаме много подобни продукти, моля натиснете, за да влезете в нашия магазин, ние ще ви покажем най-добра работа.

Подробности

Подобни продукти в категория