• Новинка
Набор от Масажи Чаршаф KOJAES, Спа, Определени за Масаж легла, Просто Ленено семе Козметично Покривки, Меко и Дышащее Завивката е с Отвор за лицето 80x190 см (31x75 инча)

Набор от Масажи Чаршаф KOJAES, Спа, Определени за Масаж легла, Просто Ленено семе Козметично Покривки, Меко и Дышащее Завивката

Buyers rating:
BGN 2.33

Налично

Луксозен комплект спа бельо : fabric мека и нежна, добра вентилация, удобно прилепванеТочно дизайн капитониране, лесен автономен режим, използването на по-дълъг период от време.Екологично принтиране и оцветяване, здраве, без стимулация, не е ЛЕСНО да ИЗБЛЕДНЯВАТ.Украсете околната среда : красиви цветове и семпъл дизайн ще подобри цялата среда на вашата стая или в спа центъра. в комплект от 4 дисциплини включва : чаршаф за юбочного за маса, покривки, калъфка за възглавница и калъф за стол. ♥ ᴗ ♥) Калъфи за мека мебел-легла широко се използват в салони за красота, масажни легла, хотели, козметични легла и т. Много подходящ за търговска употреба. ♥ ᴗ ♥) Красиви цветове и семпъл дизайн ще подобри цялата среда на вашата стая или в спа центъра, са идеални за дълги търговска употреба. ♥ ᴗ ♥) Се притеснявате за това, за да намерите покривки за масаж?Благодарение на нашия богат избор на цветове, можете да изберете цвят за всяка стая в дома си и да го комбинирате с всякакъв интериор. ♥ ᴗ ♥) Типични приложения : салон за красота; Масажен кабинет; Салон за красота; здравето на дома; луксозен хотел; здравен клуб; сауна и баня и др.Инструкции за ПРАНЕ : Ръчно пране или машинно пране със студена вода отделно.Моля, Извадете От Поставите Тампон, Когато Миете.Материал : Linen Pattern : твърди Color一一一一一 ★★★★★ 一一一一一一Worry-картофи, 100% гаранция за качество, можете да бъдете сигурни за закупуване.Ако имате някакви проблеми по време на употреба, моля свържете се с нас и ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.

Подробности

Подобни продукти в категория

Размери 75, 42x28 инча. (хартия)
  • Новинка
Оценки:

Размери 75, 42x28 инча. (хартия)

Вече повече от десет години Deljou Print On Demand поставя стандарт в областта на художествената печат gicléeНашите

BGN 3.00