• Новинка
Meckior/ Класически Сватбени Лоферы от Изкуствена кожа За по-малките момчета и Момичета; на Модела обувки-Oxfords с перфорации тип Броги За Деца; Обувки за първите Стъпки, ?

Meckior/ Класически Сватбени Лоферы от Изкуствена кожа За по-малките момчета и Момичета; на Модела обувки-Oxfords с перфорации

Buyers rating:
BGN 2.33

Налично

ИЗКУСТВЕНА кожа 【МАТЕРИАЛ】 Висококачествени материали от изкуствена кожа, не предизвиква дразнене на кожата на бебето. 【SOFT】 Мека подметка, каучук с високо качество, удобна и лека, по-сигурна и надеждна, нека майка ще е сигурна. 【Класически и изчистен дизайн】 Оксфордские на модела обувки-oxfords с перфорации тип "броги" дантела, Подходящи както за ежедневието, така и за официални облекла, отлични сватбени обувки са за всеки ден, за момчета и момичета.Отличен за проследяването стъпки пълзи, разходки, игри.Дали това е празник, рожден Ден или сватба, детайли с перфорации тип "Броги" в детски обувки ще бъдат приятно страхотно на крака на Вашето дете. 【ИДЕАЛНА ИДЕЯ за ПОДАРЪК】 ще се Превърне в идеален подарък за дете, за рожден ден или "Просто така" за ваша собствена Малка Любов.Най-добрият подарък за душ за Новородено. 【Приятелско НАПОМНЯНЕ】 Таблица на размерите е предоставена само за справка, моля, запознайте се с таблицата за размери и измерете крачета на вашето бебе, преди да поръчате тези моделиране обувки.Ако имате някакви проблеми с качеството на нашите обувки, можете да го върнете за подмяна или пълно връщане на парите.

Подробности

Подобни продукти в категория